hocam biliyorum 2000tl nin üstünde ancak biraz daha bütçeyi arttırabilirseniz sizin için daha iyi olacaktır,kullanım ömrü uzayacaktır.Bütçeyi arttırabilirseniz Hawk fab v5 koltuğunu öneren çok kişi var.Merhaba uzatmadan konuya giriyorum.
Boyum 1.80 kumaş yükseklik ve yatma ayarı olan Gaming Koltuk arıyorum arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
3000 TL altı olur hocam madem güzel koltuk varsa ergonomi önemlihocam biliyorum 2000tl nin üstünde ancak biraz daha bütçeyi arttırabilirseniz sizin için daha iyi olacaktır,kullanım ömrü uzayacaktır.Bütçeyi arttırabilirseniz Hawk fab v5 koltuğunu öneren çok kişi var.
hocam 2800 tl civarlarında bu koltuğu biliyorum,2 sene önce şoka rampage koltuk gelmişti kl-r88 olması lazım,şuanda üstünde uzanıyorum 2 senedir bir sorun yaşatmadı(fiyatına göre) 900 tl ye almıştım o zaman fiyatına göre iyiydi,birçok sorunu var hala ben de fab v5 e geçmeyi düşünüyorum forumda sürekli önerisi yapılıyor.3000 TL altı olur hocam madem güzel koltuk varsa ergonomi önemli
https://ziogaming.com/urun/fabric-jet-black-standart-kol/3000 TL altı olur hocam madem güzel koltuk varsa ergonomi önemli
zio markası da kendini koltuk sektöründe adını duyurmuş bir markadır kendisiyle bir alışverişim olmadı fakat fab v5 önerildiği gibi zio markası da çok öneriliyor.Siz bilen birkaç kişiye daha sorduktan sonra kararınızı verin.https://ziogaming.com/urun/fabric-jet-black-standart-kol/
Bu ve dediğiniz Hawk var şuan aklımda.
fabric modelinin kolçakları 2d yani ileri geri olmuyor bu yeni nesil koltukları için bir eksi onun dışında bir sorun göremiyorum şimdiden hayırlı olsun.Ben de bu bütçede koltuk almayı düşünüyorum şuan en aklıma yatan sizin de oaylaştığınız fabric modeli. Kampanyalı şuan kol pedi hediyesi var ve 180 derece mekanizmalı fiyatı 2800. Sizin attığınızda +100₺ kurulu gönderim ücreti var montajı yapılmış oluyor. Güzel model içinize siniyorsa alabilirsiniz benim açtığım konuda da hawk tan daha çok önerilmişti zam gelmeden bir kaç güne sipariş geçmeyi düşünüyorum.
İkiside güzele benziyor orta seviye güzel koltuklar bence.zio markası da kendini koltuk sektöründe adını duyurmuş bir markadır kendisiyle bir alışverişim olmadı fakat fab v5 önerildiği gibi zio markası da çok öneriliyor.Siz bilen birkaç kişiye daha sorduktan sonra kararınızı verin.
Ben alırsam deneyimimi paylaşırım sizeİkiside güzele benziyor orta seviye güzel koltuklar bence.
Tamam hocam teşekkür ederim yardımınız için hayırlı akşamlar dilerimzio markası da kendini koltuk sektöründe adını duyurmuş bir markadır kendisiyle bir alışverişim olmadı fakat fab v5 önerildiği gibi zio markası da çok öneriliyor.Siz bilen birkaç kişiye daha sorduktan sonra kararınızı verin.
fabric modelinin kolçakları 2d yani ileri geri olmuyor bu yeni nesil koltukları için bir eksi onun dışında bir sorun göremiyorum şimdiden hayırlı olsun.
hocam o zaman zio markasını tercih edin ve aldıktan sonra bir şekilde haber verin benim de aklıma yattı bu koltuk,deneyimlerden sonra sipariş vereceğim şuan da hazır param yok.Siz deneyimlerinizi paylaşasana kadar toplarım.
benim de bu koltuk hakkında bilgim yok ,bu markanın önerilen koltuklarından akdeniz,15li gibi koltukları var bunlara da bakabilirsiniz.Yeni bir konu açıp hepsini bir çatı altında toplayım objektif olarak bir seçim yapıp sonrasında pişman olmamanız lazım.xDrive Toryum Oyuncu Koltuğu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz xDrive Toryum Oyuncu Koltuğu fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! xDrive Toryum Oyuncu Koltuğu özelliklerini incele, 5.888,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bide buna bakın bilgim yok ama