Zertaex
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 45
- İsim
- Emre Dalak
- Bütçe
- 3000
Selamlar bu aralar yeni telefon arıyorum. Bütçem max 3000 TL. Suanlik aklımda bu modeller var:
-Tecno Spark 7T
-Reeder P13 Blue Max Pro
-Easycep mağazasından Xioami Redmi Note 8 Pro
Tecno ve Reeder dan uzun ömürlüluk konusunda şüphe duyuyorum. Ucuz fiyata böyle telefon çok bulunmadığı için kağıt uzerindeki özelliklerin performansa yansimasi zor olur. Easycep ten de daha önce hiç alışveriş yapmadığım ve yapana çok rastlamadigim için emin değilim. Eğer bu modeller iyise veya başka iyi model varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
-Tecno Spark 7T
-Reeder P13 Blue Max Pro
Tecno ve Reeder dan uzun ömürlüluk konusunda şüphe duyuyorum. Ucuz fiyata böyle telefon çok bulunmadığı için kağıt uzerindeki özelliklerin performansa yansimasi zor olur. Easycep ten de daha önce hiç alışveriş yapmadığım ve yapana çok rastlamadigim için emin değilim. Eğer bu modeller iyise veya başka iyi model varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada telefonu çoğunlukla oyun için kullanıcam. CoD Mobile Wild Rift World of Tanks gibi oyunlar oynayacağımSelamlar bu aralar yeni telefon arıyorum. Bütçem max 3000 TL. Suanlik aklımda bu modeller var:
-Tecno Spark 7T
-Reeder P13 Blue Max Pro
Son düzenleme: