7K olmuş onlarda.Knk yenilenmiş İphone 8 falan bak bence.
Knk yenilenmiş İphone 8 falan bak bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
7K olmuş onlarda.
yok mu iş görecek bir şeyler yaAlıntıyı görüntüle
dedem kullanıyor gayet memnun (!)
2. el param güvendeyle falan öneri yapabilir misiniz?Huawei y7 2019 kullanıyorum sıfırı 4k olmuş, temiz 2. el 2k ya alabilirsin ama sadece alo alo diyor bir de insta ya girebiliyor (!) günümüz mobil oyunlarını oynatmıyor coc da bile kasmaya başladı 32gb depolama da yetmiyor. Günlük kullanım dediğin için bunu önerdim.
telefonlardan çok anlamıyorum kanka ya sadece kendi kullandığım telefonu söyledim2. el param güvendeyle falan öneri yapabilir misiniz?
yurt dışından getirtilen telefonlar var çoğu telefoncu imei çakıyor zaten 3k güzel telefon dersen anca bu şekilde alabilirsin ben 1.200 e redmi note 8 128gb almıştım 100 tl ye de imei açtırdık 1.300 e aldık hiç bir sıkıntı da çıkartmadı şimdiye kadarArkadaslar 3k butce ile gunluk kullanimda sikinti yaratmayacak bir telefon ariyorum
Onerileriniz neler?
2. el Param güvende olur
ben 2k ya p40 lite aldım ikinci el bulursan 3k ya kaçırma alArkadaslar 3k butce ile gunluk kullanimda sikinti yaratmayacak bir telefon ariyorum
Onerileriniz neler?
2. el Param güvende olur
Yurt dışı ilgilenirmisinArkadaslar 3k butce ile gunluk kullanimda sikinti yaratmayacak bir telefon ariyorum
Onerileriniz neler?
2. el Param güvende olur