Hocam aslında kablosuz istememin sebebi klavyem, mousem kablosuz olduğu için ve şu anda logitech g335 kullanıyorum bilgisayar kasası biraz uzakta kalıyor kablo biraz kısa kalıyor. Ama yine de önerinize açığım.Kablosuz şart mı 3k bandında wireless almak yerıne kaliteli kablolu almak daha mantıklı
Eğer kablosuz şartsa geçen hafta vatanda barracuda x indirime girdi.Sarı siteden veya buranın 2.el kısmından 0 ürünlere bakablrsnız bütçenizde uygun.Onların arasında bende varım performansı kullandığım kulaklığa göre geride kaldığı için kullanmayacağımHocam aslında kablosuz istememin sebebi klavyem, mousem kablosuz olduğu için ve şu anda logitech g335 kullanıyorum bilgisayar kasası biraz uzakta kalıyor kablo biraz kısa kalıyor. Ama yine de önerinize açığım.
Hocam Antalyada yaşıyorum Antalya içi elden alabileceğim bir ilan yok. Param güvende ise hiç güven vermiyor elimizdekinden de olmayalım.Eğer kablosuz şartsa geçen hafta vatanda barracuda x indirime girdi.Sarı siteden veya buranın 2.el kısmından 0 ürünlere bakablrsnız bütçenizde uygun.Onların arasında bende varım performansı kullandığım kulaklığa göre geride kaldığı için kullanmayacağım
Paramgüvende satıcı için kötü fakat alıcı için iyi onun için çok sorun olmaz.Ek olarak videoyla açarsanız %100 bir sorun olmaz.Olursa da haklı çıkarsınız.Fakat satıcı için malesef geçerli değil.Onun için elden satıyorumHocam Antalyada yaşıyorum Antalya içi elden alabileceğim bir ilan yok. Param güvende ise hiç güven vermiyor elimizdekinden de olmayalım.
Anladım hocam teşekkür ederim.Paramgüvende satıcı için kötü fakat alıcı için iyi onun için çok sorun olmaz.Ek olarak videoyla açarsanız %100 bir sorun olmaz.Olursa da haklı çıkarsınız.Fakat satıcı için malesef geçerli değil.Onun için elden satıyorum