En fazla 60 70 TL fark olabilir.Yardımlarınızı bekliyorum
300 tl daha ekleyip 2 3 tık daha iyisini alabilirsin
Hocam bu sistemi düşündüm fakat anakartı A320 upgrade icin kötü diyorlar b450 öneriyorlar karar veremiyorum brndeMesaj otomatik birleştirildi:
300 TL daha ekleyip 2 3 tık daha iyisini alabilirsin
ilerde değiştirebilirsin )Hocam bu sistemi düşündüm fakat anakartı A320 upgrade icin kötü diyorlar b450 öneriyorlar karar veremiyorum brnde
Hocam anakarta bidaha masraf yapmak saçma olur.Hem ekran kartı hem işlemci hem ram hem anakart çok masraflı olur.ilerde değiştirebilirsin )
Her türlü ayni muhabbet sen ekran karti kısacaksın anakart alacam diye hic gerek yok ve 1050 ti almayın sakın bu donemde alinabilecek en kötü ekran kartıHocam anakarta bidaha masraf yapmak saçma olur.Hem ekran kartı hem işlemci hem RAM hem anakart çok masraflı olur.
Konsol vardıda hocam oyun fiyatları vs sattım pc düşünüyorum3000 TL PC < konsol
1050 ti düşünmüyorum zatende rx 570 r3 1200 af b450 uclusu istiyorum gibi ama olmuyor3000 TL PC < konsol
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her türlü ayni muhabbet sen ekran karti kısacaksın anakart alacam diye hic gerek yok ve 1050 ti almayın sakın bu donemde alinabilecek en kötü ekran kartı
Bunları alacaksınız 6 ay kullanıp ortada kalacaksınız bence biraz para biriktirmeyi deneyin baktınız olmuyor oynayacaginiz oyunlari belirleyip ona gore pc almak olsunKonsol vardıda hocam oyun fiyatları vs sattım PC düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
1050 ti düşünmüyorum zatende rx 570 r3 1200 af b450 uclusu istiyorum gibi ama olmuyor
Hocam bütçe malesef daha fazla çıkmıyor.Bunları alacaksınız 6 ay kullanıp ortada kalacaksınız bence biraz para biriktirmeyi deneyin baktınız olmuyor oynayacaginiz oyunlari belirleyip ona gore PC almak olsun
En fazla 60 70 TL fark olabilir.Yardımlarınızı bekliyorum
Hocam bu sistemin fiyatina 100 tl daha eklerim hem psu hem ekran karti daha iyi olur.Teknobiyotik A2.5 - AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, RX560 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
tavsiye istemişsiniz bende bunu tavsiye ettim kusura bakmayın bir daha karışmam.Hocam bu sistemin fiyatina 100 TL daha eklerim hem PSU hem ekran karti daha iyi olur.
Sıfır Rx570 sistem toplayamiyorsaniz ikinci elde bakin bunun altındaki sistemleri gerçekten artik almayın. Apu sistemlere bakabilirsinizEn fazla 60 70 TL fark olabilir.Yardımlarınızı bekliyorum