9100F çöpünü mü öneriyorsun ciddenParçaları tek tek alıcaksan i3 9100f ve rx 570 li sistemde düşünebilirsin.
Arkadaşlar bir türlü karar veremiyorum.
R3 1200 AF ve Rx 570 sistem düşünüyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
al sana 1200 af9100F çöpünü mü öneriyorsun cidden
Mesaj otomatik birleştirildi:
İleriye dönük bir sistem olacak ise,
1200AF
B450 tavsiyem fakat bütçe yetmezse A320M de olur.
RX570 (ikinci elden temiz bulman daha iyi olur)
8GB 3000MHZ RAM
500W PSU En kötü 450W al.
İntel 9. nesile kadar alınmaz. Hele 9100F = Ç Ö P.Mesaj otomatik birleştirildi:
al sana 1200 af
yukarda attığım linke bi göz at kankaİntel 9. nesile kadar alınmaz. Hele 9100F = Ç Ö P.
Daha çok yolun var dostum bu işte işlemcileri oyun performansına göre değerlendiriyorsun.yukarda attığım linke bi göz at kanka
Her şey EfPİyEs değil yalnızyukarda attığım linke bi göz at kanka
adam belliki oyun için alınacak.ben o işlemciye mükemmel demedim.o fiyata en ideal kasa oydu.Daha çok yolun var dostum bu işte işlemcileri oyun performansına göre değerlendiriyorsun.
yukarda verdim ceVaBıNızIHer şey EfPİyEs değil yalnız
İleriye dönük kuruyorsa İntele hiç ama hiç bulaşmaması lazım.adam belliki oyun için alınacak.ben o işlemciye mükemmel demedim.o fiyata en ideal kasa oydu.
yukarda verdim ceVaBıNızI
Dostum intel cpu bu zamanda alinmaz.Parçaları tek tek alıcaksan i3 9100f ve rx 570 li sistemde düşünebilirsin.
9100f önerecek kadar ilginç birisin bir de yukarıda verdim cevabını diyor dkdjjsmadam belliki oyun için alınacak.ben o işlemciye mükemmel demedim.o fiyata en ideal kasa oydu.
yukarda verdim ceVaBıNızI
kanka adam belliki oyun için alacak genel tavsiye verdim bide efpiesi şekillu şukullu yazınca komik olmuyorsun ::::::::::::(9100f önerecek kadar ilginç birisin bir de yukarıda verdim cevabını diyor dkdjjsm
Her şey efpies değil anlamadınız gitti
kanka dediğim gibi belliki oyun için alacak 3k ya adam akıllı sistem pek yok o yüzden dedim i3 diye yoksa bende bulaşmam xdİleriye dönük kuruyorsa İntele hiç ama hiç bulaşmaması lazım.