Neler Yeni

Çözüldü✓ RTX 4070 Tİ 16 GB'Lİ SİSTEM

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Batuhan

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
sistemdeki ekran kartı 4070 ti super.hocam daha konuya bakmadan yorum yapıyorsun ya
Okumuştum hocam yanlış okumuşum sakin ol :) 4070ti diye okudum ben kusura bakmayın. 4070ti super ise alınır ama yine de bazı özelleştirmeler olmamış sipariş ettiyse iptal etsin daha düzgün parçalar seçsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Batuhan
Valla ben siparişimi verdim eft yi de eğer sistem iyi diyorsanız eft mi yapıyorum bundan sonrası yiyiyorsa sistemi göndermesinler :)

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mehmet Ali Avcı
sistrem bu hocam ben sadece özelleştirdim .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şey son olarak ektran fotosuna baktım sistem 55 k tutmuş ekran fotoğrafı alırken kdv li fiyatı almayı unutmuşum :( Kusura bakmayın
Heh şimdi dediğin oldu işte xd kasımı bekle o zaman 55k normal fiyat 45-50k civarına çıkarabilir vatan daha kaliteli parçalarla

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Batuhan
Heh şimdi dediğin oldu işte xd kasımı bekle o zaman 55k normal fiyat 45-50k civarına çıkarabilir vatan daha kaliteli parçalarla
aslında hazır sistem meraklısı değilim sıfırdan toplayabilsem toplayacam ama neye göre toplayacağım falan bilmediğimden hazır sistem bakıyorum :) dilerseniz beraber sistemi dizebiliriz.

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mehmet Ali Avcı
aslında hazır sistem meraklısı değilim sıfırdan toplayabilsem toplayacam ama neye göre toplayacağım falan bilmediğimden hazır sistem bakıyorum :) dilerseniz beraber sistemi dizebiliriz.
Toplama artık avantajsız kalıyor hocam çoğu hazır sisteme göre ki önümüzde kasım indirimleri varken toplama yapmak daha da mantıksız 13-14 gün daha sabret sadece şu sistemin ya da 4070 superli bi sistem 40-50k arasına alırsın.Forumdan sıcak fırsatları takip etmeye çalış

Bi sorun olursa da forumda sor zaten cevap alırsın parça konusunda aklına takılan olursa

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,673
İsim
1
55k ya değmez sıvı soğutma da berbat

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Batuhan
Toplama artık avantajsız kalıyor hocam çoğu hazır sisteme göre ki önümüzde kasım indirimleri varken toplama yapmak daha da mantıksız 13-14 gün daha sabret sadece şu sistemin ya da 4070 superli bi sistem 40-50k arasına alırsın.Forumdan sıcak fırsatları takip etmeye çalış

Bi sorun olursa da forumda sor zaten cevap alırsın parça konusunda aklına takılan olursa
İyi o zaman hocam zaten aceleme yok kasımı bekleyelim

Aurelia

80+ Bronze
Merhaba şöyle bir hazır sistem siparişi verdim daha doğrusu eft ile sipariş verdim ama daha parayı göndermedim :) sizce bu fiyata bu sistem alınır mı ? lütfen yardımcı olur musunuz ? haftalardır sistem toplama konusunda karar veremiyorum . Ekran kartının rtx 4070 ti 16 gb olması beni fazlasıyla cezbetti.
46K ya 4070Ti S li sistem :unsure:

Top Bottom