3k ya yuksek fps sanmiyorum hocam yaKardeşimin telefonlarımızı rahat bırakması için maksimum bu bütçede tablet arıyoruz.
Tek amacı yüksek fps ile PUBG oynamak.
olabildiğince yüksek hocam3k ya yuksek fps sanmiyorum hocam ya
Telefonlar bile ne kadar olmus
Başkan tabletler konusunda çok bilgim yok. Ama tabletlerin(oyun için) işlemcileri önemlidir. Tıpkı PC ve telefonlar gibi. Tabi PC de ekran kartı da önemli ama orası ayrı. Orayı bosverin. Kısaca örnek 10 tane 3000 TL bandında tablet buldun diyelim. Öncelikle o tabletlerin mümkünse YouTube'den tüm Pubg test videolarını izle. Tabi en yüksek izlenen videolar olursa daha iyi olur. Zaman kaybı olmaz. Öyle bir şansın yoksa 2 3 tane kafana göre tablet bul onların videosunu izle. YouTube gerçekten çok yardımcı oluyor. Öyle bir şansın (internetin) yoksa tabletleri epey.com sitesinden karşılaştırma yapabilirsin. Kesinlikle tavsiye ederim. Her özelliği kıyaslıyor hatta şansınız varsa(yani yorum varsa) en altta yorumlarda bulunuyor. Yt önceliğiniz olsun. Kafanızda soru işareti kalırsa seçtiğiniz tabletleri YouTube'de örneğin a10 vs a20 pubg test diyerek karşılaştırın. Edit: 3000 TL ye pubg tableti yazarsanız daha hızlı sonuç alabilirsiniz belki. Çünkü sizin yerinize onlar kıyaslama yapıyor.olabildiğince yüksek hocam
lenovo m10 4+64 3.399 hepsibuada onu alacağım galiba samsungdan daha iyi gibi
Nays uygulaması ile sanırım %10 u geri iade ediliyor. Tabi nays uygulaması biraz uğraştırıcı. İş bankalı olmanız gerekiyor diye biliyorum. Tanıdığınız birinde varsa daha iyi olur. Ayrıca nays uygulaması her haftada 4 gün para veriyor. Forumda nays hakkında detaylı konu var. Hepsiburada'dan alacaksanız nays uygulamasını kesin kullanın.olabildiğince yüksek hocam
lenovo m10 4+64 3.399 hepsibuada onu alacağım galiba samsungdan daha iyi gibi