TahaCel
80+ Platinum
Dahası
soru yukarda android max 3k daha düşükte olabilir ama max 3k telefon önerisi
bence 2. elden iphone 7 plus alsoru yukarda android max 3k daha düşükte olabilir ama max 3k telefon önerisi
bu arada bende söyleyeyim m31 olabilir veya realme 6 prosoru yukarda android max 3k daha düşükte olabilir ama max 3k telefon önerisi
baktım rehbere oyun instgram youtubeOyun mu oynayacaksın? Yoksa günlük kullanım için mi lazım?
Örnek vermek gerekirse ben oyun oynamıyorum ve 1500 liralık bir telefon gayet işimi görmekte.
Ayrıca @06ergin06 arkadaşın dediği gibi rehbere bir bakmanı öneririm.
android yazdımıştım ben niye iphone 7 alımki 2gb ram oyunlarda neyime yetcek 2500 3000 daha iyi telefonlar varbence 2. elden iphone 7 plus al
knk bunun 3gb ram var benim suan kullandım telefonda 3 gb pubg de kasıyor en az 4gb olsun istiyorum p40 lite nasıl 6gb ramı felan varhttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...4CWQJPOwYiIOigOpCKtQwijkswG-JHthoCsmsQAvD_BwE gözün kapalı alabilirsin kardeşime aldım
düzeleyim 3gb ram var ama sana kalmış.baktım rehbere oyun instgram youtube
Mesaj otomatik birleştirildi:
android yazdımıştım ben niye iphone 7 alımki 2gb ram oyunlarda neyime yetcek 2500 3000 daha iyi telefonlar var
evet redmi note 9s ile p40 lite arasında kaldımXiaomi Redmi Note 9S önerebilirim. Ayrıca Realme 6 kullanılabilir.
Xiaomi Mi 8 Lite kullanıyorum şu an. Gayet işimi görüyor, istediğim oyunu oynayabiliyorum. Gerçi oyun oynamıyorum ama PUBG 'de 60 fps alıyordum en son.![]()