Neler Yeni

30000 TL Bütçeye Sistem Toplama PSU önerisi (güncellendi)

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
hasan taha karataş
Bütçe
30000
Merhabalar saygıdeğer abilerim ve kardeşlerim, bir konuda yardımıza ihtiyacım var. Bütçe olarak 30k yazdım lakin kyk kredisi mesai ücretini biriktirerek parça parça bilgisayar dizmeyi umuyorum, Screenshot_1.pngpsu önerisinde yardımınıza ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,972
İsim
Emre Zengin
Merhabalar saygıdeğer abilerim ve kardeşlerim, bir konuda yardımıza ihtiyacım var. Bütçe olarak 30k yazdım lakin kyk kredisi mesai ücretini biriktirerek parça parça bilgisayar dizmeyi umuyorum, kafamda 2 tane set dizdim bunlar hakkında iyi kötü yorum veya bir parçanın daha mantıklısını ekleme çıkarma önerisinde özellikle kasa, soğutucu ve psu önerisinde yardımınıza ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bilgisayar önermede iyi değilim hocam ama 30000 TL'ye DDR5 sistem toplayabilirsin. Forumdaki arkadaşlar sana yardımcı olacaktırlar.

kırmızışarapp

80+ Silver
Hazır sistem almak daha mantıklı:/

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
hasan taha karataş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayar önermede iyi değilim hocam ama 30000 TL'ye DDR5 sistem toplayabilirsin. Forumdaki arkadaşlar sana yardımcı olacaktırlar.
değerlendireceğim hocam teşekkürler. Uzun vadede alacağımdan dolayı büyük ihtimalle dediğin gibi yeni teknolojiye yönelmek mantıklı olacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hazır sistem almak daha mantıklı:/
bir anda alabilecek bir gücüm olmadığından araştırmadım önerdiğiniz hazır sistemler varsa onları parça parça alarak da değerlendirebilirim

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
705
İsim
Eren
Merhabalar saygıdeğer abilerim ve kardeşlerim, bir konuda yardımıza ihtiyacım var. Bütçe olarak 30k yazdım lakin kyk kredisi mesai ücretini biriktirerek parça parça bilgisayar dizmeyi umuyorum, kafamda 2 tane set dizdim bunlar hakkında iyi kötü yorum veya bir parçanın daha mantıklısını ekleme çıkarma önerisinde özellikle kasa, soğutucu ve psu önerisinde yardımınıza ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam r5 5600x ve r7 5700x arasında oyun için neredeyse fark yok hatta r7 %1 low ları daha düşük
tavsiyem pc hocasının pckolikteki 3070ti(21k+1k 1tb ssd için) sistem olucaktır yanına iyi monitör.

Forum 30k ya 4070tilı sistem olayı dönüyo tam anlamadım ben ama onuda değendirebilirsin onun dışında 3080 li sistemler 27bin tllik stoklar bitmiş hep.

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Metin Kardaş
Hazır sistem daha mantıklı olacaktır.

Gaminggen Mantis3080 sistemini upgrade ederek alman daha mantıklı olur.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
sağdaki genel olarak daha iyi duruyor ama size tavsiyem 3060 almayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
hasan taha karataş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam r5 5600x ve r7 5700x arasında oyun için neredeyse fark yok hatta r7 %1 low ları daha düşük
tavsiyem pc hocasının pckolikteki 3070ti(21k+1k 1tb ssd için) sistem olucaktır yanına iyi monitör.

Forum 30k ya 4070tilı sistem olayı dönüyo tam anlamadım ben ama onuda değendirebilirsin onun dışında 3080 li sistemler 27bin tllik stoklar bitmiş hep.
Çok teşekkürler işlemci konusunda bende aynı fikirdeydim aydınlattınız

Hazır sistem daha mantıklı olacaktır.

Gaminggen Mantis3080 sistemini upgrade ederek alman daha mantıklı olur.
ben de bunu araştırıyordum formda karşıma çıkmıştı teşekkürler

kırmızışarapp

80+ Silver
Parça parça almak çok pahalıya geliyor. Alıp taksit falan yapsanız ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
İlker Dönmez
3060 yerine amd ekran kartı daha uygun olur yeni özellikler ile bizleri az çok tatmin ediyorlar amd tayfayı. sistemler güzel fakat 5600x ve amd ekran kartı ile daha uygun f/p bir sisteme gitmiş olursun. Not; toplama eskisi kadar karlı değil bu sisteme yakın sistemlere girip parça değiştirerek almanı öneririm

kırmızışarapp

80+ Silver
Top Bottom