harbi butcesi bumu eger buysa 2 tane şahin alalım birini o kullansın birini ben daha çok eyleniriz bosver PC yi aga
[/QUOTE
Aynen
harbi butcesi bumu eger buysa 2 tane şahin alalım birini o kullansın birini ben daha çok eyleniriz bosver PC yi aga
[/QUOTE
Aynen
30000 fazlası yokFiyatı 3k söylemişsindir diye yazıyorum bu yorumu. Geçen Kasım ayında LG FreeSync monitör aldım. O zaman 528 TL'ye satın almıştım ve genel fiyat skalası da o civardaydı. Ama şimdi o modelin fiyatını baya uçurmuşlar. Sana karşıma çıkan uygun fiyatlı bir siteden buldum. Bu arada monitörün performansı gayet yerinde ve çok memnunum. Ürünün ekranını ayarlama opsiyonu ise benim gibi cs:go oyuncuları için veli nimet niteliğinde https://www.hepsiburada.com/lg-22mk400h-21-5-1ms-75hz-hdmi-analog-freesync-full-hd-gaming-monitor-p-HBV00000HA8L7?magaza=DG Bilgisayar&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=EAIaIQobChMIrNGg292e6QIVx5TVCh1HCgZIEAQYASABEgJOM_D_BwE
Mesaj otomatik birleştirildi:
Umarım ben yanlış anlamışımdır. Çünkü bütçe baya dişli
sea hawk yerine gaming x trio yapıp işlemciyi 3900x alsam daha mantıklı olmaz mı
Olabilir fakat başka yerden kısmanız gerekecek çünkü 30.000'i geçiyor o şekilde.sea hawk yerine gaming x trio yapıp işlemciyi 3900x alsam daha mantıklı olmaz mı
dostum bütçe böyle yüksek iken b serisi yerinde x serisiine yönelmek daha doğru olmaz mıEkran Görüntüleri
saolunOlabilir fakat başka yerden kısmanız gerekecek çünkü 30.000'i geçiyor o şekilde.
saolun30000TL gibi bir bütçen varsa kurgu ve oyun için kullanırsın.
3900x
Asus ROG STRIX X570 E.
32GB 8X4 3600MHZ CL16 RAM.
RTX 2080Tİ GAMING X TRIO.
Asus TUF GT501.
Corsaır RM850.
O bütçeye alışık olmadığım için affola hatala rolabilir.