3000mhz vs 3200mhz ram

Kadirokms

80+
Reaksiyon skoru
76
Beyler xpg nin bir tane rami 690 tl civarında şuan 2x8gb 3000mhz ram
3200 mhz ile arasında çok performans farkı oluşur mu arada 100 150 lira fark var şuan

Crucial ballistix al. biri cl 15 diğeri cl 16 olması lazım bu arada. çok fark etmez frekansı yükseltebilirsin aldıktan sonra.

fps farkı maximum 2 o da düşük ihtimal zaten 3000 mhz rami cl arttırmadan 3200 e oc yaparsın 150 tl kesinlikle değmez
Post automatically merged:

hangisi ucuzsa onu al çok fark yok mask 5 fps değişir
5 fps ? max 2 hocam

Reisler ben oc den falan anlamam valla ya 690 küsür bana çok iyi geldi duruşu ds güzel marka da güzel çakalım o zaman 300mhz

Reisler ben oc den falan anlamam valla ya 690 küsür bana çok iyi geldi duruşu ds güzel marka da güzel çakalım o zaman 300mhz
zaten 200 mhz oc yapsanızda farkı hissetmessiniz ucuz olanı alın

Tamamdır beyler çok teşekkürler hepsini alıntı yapmayıp genelleme teşekkür ettim kusuruma bakmayın

Benim alacağım ürün 16gb spectrix rgb olarak geçiyor bunu pek beğenmedim ama teşekkürler

Reis onlar bi tık pahalıya kaçıyor ya
Crucial ballistix al. biri cl 15 diğeri cl 16 olması lazım bu arada. çok fark etmez frekansı yükseltebilirsin aldıktan sonra.

Son düzenleme:
Tamamdır beyler çok teşekkürler hepsini alıntı yapmayıp genelleme teşekkür ettim kusuruma bakmayın

Benim alacağım ürün 16gb spectrix RGB olarak geçiyor bunu pek beğenmedim ama teşekkürler

Reis onlar bi tık pahalıya kaçıyor ya
Micron E die. Adata D30'dan bahsediyorsan onda ise iyi olmayan zamzung B die var deniyor yani microndan kötü diye biliyorum.

Micron E die. Adata D30'dan bahsediyorsan onda ise iyi olmayan zamzung B die var deniyor yani microndan kötü diye biliyorum.
Benim alacağım d60g 8x2 gb olan model

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,561
Üyeler
190,932
Son üye
ensmrt98
Geri