G733 güzel ama blackshark v2 pro öneririm.Bütçem 3000TL G733 düşünüyorum başka öneriniz mevcut mu?
Bir dakikaevet csgo valorant tarzı müzik falanda iyi olur film içinde
Hocam gerçek çevresel sese sahip bir kulaklık buldum çünkü sanal 7.1 kanser etmişti beni bir arakablosuz istiyorum kabloludan bıktım
teşekkür ederim hocam arkadaşım bunu kullanıyordu g733e geçti o daha iyi demişti bu sanırım kabloluHocam gerçek çevresel sese sahip bir kulaklık buldum çünkü sanal 7.1 kanser etmişti beni bir ara
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Logitech G Pro X 981-000818 7.1 Surround Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
Logitech G Pro X 981-000818 7.1 Surround Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Hocam gerçek çevresel sese sahip bir kulaklık buldum çünkü sanal 7.1 kanser etmişti beni bir ara
Logitech G Pro X 981-000818 7.1 Surround Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
Logitech G Pro X 981-000818 7.1 Surround Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Hocam sizce Logitech g Pro x gerçek 7.1 e sahip olduğundan alınır mı?G733 güzel ama blackshark v2 pro öneririm.
Karşılaştıralım biteşekkür ederim hocam arkadaşım bunu kullanıyordu g733e geçti o daha iyi demişti bu sanırım kablolu
valla bilmiyorum 7.1 bana göre fazlada gerekli bir şey değil ama kalitelisini kullanmadımHocam sizce Logitech g Pro x gerçek 7.1 e sahip olduğundan alınır mı?
Karşılaştıralım bi
Bence de ama sanal 7.1 e güvenmediğimden önümdeki duvarda olduğunu sanarken arkadan vuruyorlardı :|G733 güzel ama blackshark v2 pro öneririm.
evet bendede öyle oluyorduHocam 3.1 K oluyor ben aşar diye bunu atmıştım 1 dk geliyor
Bence de ama sanal 7.1 e güvenmediğimden önümdeki duvarda olduğunu sanarken arkadan vuruyorlardı :|