- En İyi Cevap
- 4
Kardeşlerim kendime ince lastik şehir bisikleti alacağım bunun için 3000TL bütçe ayırdım ve en fiyat performans olanı almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum
HayırYanlış anlama abi ama bu konudan daha önce zaten açmamış mıydın?
O 1000 di diye hatırlıyorum.Yanlış anlama abi ama bu konudan daha önce zaten açmamış mıydın?
Olabilir ben daha çok bisiklet kısmına takılmışım galiba.O 1000 di diye hatırlıyorum.
Önceden de böyle bir konu açmıştın galiba istediğin bisikleti bulamamışsın. Tavsiyem bu foruma bir göz atman https://www.bisikletforum.com/forum/bisiklet-secimi/ forumda elbet bisikletler hakim bir kaç kişi vardır gerisi sadece öneride bulunacak bilinçsizce ama sadece bisiklet üzerine açılmış bir forumda istediğini bulma ihtimalin daha fazla.Kardeşlerim kendime ince lastik şehir bisikleti alacağım bunun için 3000TL bütçe ayırdım ve en fiyat performans olanı almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum
Onu neden toplamadın koca PC topluyorsun bir bisiklet ne kiKardeşlerim kendime ince lastik şehir bisikleti alacağım bunun için 3000TL bütçe ayırdım ve en fiyat performans olanı almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum
Sağlık bilgisayardan önemli göbeği eritmem lazımOnu neden toplamadın koca PC topluyorsun bir bisiklet ne ki
Bu bisiklet benim arkadaşımda var abi baya iyi bu tam ben atacaktım atmışlarAdam oyuncu
Buyur abi oyuncu bisikleti
Kron RC1000 Yol Bisikleti 2018 Model Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Kron RC1000 Yol Bisikleti 2018 Model en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
bisikletinde kalitelisi var dandiği varOnu neden toplamadın koca PC topluyorsun bir bisiklet ne ki