aakif
80+ Bronze
kanıt at demiş tek kanıt video olmadığına görevideosunu at diyor adam sana sistemden fps at dememiş
kanıt at demiş tek kanıt video olmadığına görevideosunu at diyor adam sana sistemden fps at dememiş
ben şöyle bir şey düşünmüştüm150tl civarı oluyor.![]()
Intel xeon E5 2420 v2 2.2GHz altı çekirdekli LGA 1356 cpu iÅlemci - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
![]()
Intel E5 3.2C X79 LGA 2011 For I7 E5-V1 E5-V2 DDR3/ECC 64G 2*PCI-E SATA3 USB3.0 ATX Desktop Motherboard | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Arkadaş 0 olduğunu belirtmemiş, ayrıca araştırmadan fiyata göre sallamayın.ben gösteremem elimde öyle bir sistem yok ama heralde benim ekran kartı da o paralardadır
sen bi atar yapmadan bana doğru düzgün göster 300-400 tllik ekran kartı düşük ayarlarda 50 fps alan sıfır ben susayım boş konuşmak yerine kendin aç bana da göster öğreneyim ben gt 740m kullanıyorum ve 50 fps falan alıyorum o yüzden bence o paralarda bir ekran kartı da 30 fps falan alır
İşlemci çok düşük ya. İlerde 5600x falan geçecekse B450 yapıp alabilir. Geçmeyecekse benim attığım çok daha güçlü.ben şöyle bir şey düşünmüştüm
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
MağazanYanında Netac N535s 120 Gb 2.5" Sata3 3dnand Ssd 560/520 (nt01n535s-120g) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
MağazanYanında Netac N535s 120 Gb 2.5www.trendyol.com
https://www.letgo.com/tr-tr/i/sapph...an-karti_43a5e448-9c16-423c-854f-2b0f9703d4df bu sistem nasıl?
onu mevlana demiyomuydu yaArkadaş 0 olduğunu belirtmemiş, ayrıca araştırmadan fiyata göre sallamayın.
Ne demiş İmam Şafi:"40 alimi 1 delille yendim, 1 cahili 40 delille yenemedim."![]()
Zotac NVIDIA GeForce GT 710 ZT-71301-20L 1 GB 64 Bit DDR3 Ekran Kartı
Zotac NVIDIA GeForce GT 710 ZT-71301-20L 1 GB 64 Bit DDR3 Ekran Kartı ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com
hocam 5600X nerde adam ömürlük kullanacak valo oynatsın yeter diyorİşlemci çok düşük ya. İlerde 5600x falan geçecekse B450 yapıp alabilir. Geçmeyecekse benim attığım çok daha güçlü.
Ömürlükse benim attığım daha iyi.hocam 5600X nerde adam ömürlük kullanacak valo oynatsın yeter diyor
peki tşklerÖmürlükse benim attığım daha iyi.
reis SSD falan yok150tl civarı oluyor.![]()
Intel xeon E5 2420 v2 2.2GHz altı çekirdekli LGA 1356 cpu iÅlemci - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
![]()
Intel E5 3.2C X79 LGA 2011 For I7 E5-V1 E5-V2 DDR3/ECC 64G 2*PCI-E SATA3 USB3.0 ATX Desktop Motherboard | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
2.el R7 250 var sahibinden.com’daarkadaşlar arkadaşıma 200-500TL ekran kartı lazım sizce öneriniz?
SSD var sandım. Bence 1tb hdd alsın. SSD istiyorsa kartı Hd 7850'ye düşürüp 240gb bir SSD alsın.SSD 120GB yetiyor.