- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasaya çok önem vermiyorum açıkçası, sıvı soğutma yerleşsin ve parçalar sıkışmasın yeterli banaKasa yok galiba, önerdiğim parçaları inceleyebilirsiniz.
Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
![]()
Arctic Liquid Freezer II - 360 Intel / AMD Uyumlu, 360mm Radyatörlü, 3x12cm P12 Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00068A) | Teknobiyotik
Teknik Özellikler: Fan Boyutu 120mm EAN 4895213701983 Fana Kanat Rengi Siyah Max. Hava Akımı 56.3 CFM Fan Çerçeve Rengi Siyah...www.teknobiyotik.com
Yeni modellerde LGA 1700 soket kiti geliyor mu ? Bilmiyorum siteden iletişime geçip firmaya sorabilirsiniz. Eğer içinde LGA 1700 kit yok ise paylaştığım kit alınabilir.
![]()
Arctic Liquid Freezer II Intel LGA 1700 Sıvı Soğutma Bağlantı Kiti (12.Nesil Intel İşlemciler İçin) | Teknobiyotik
LGA1700 ile uyumluluk LGA 1700 montaj kitiyle Liquid Freezer II Serisinin tamamı Intel'in yeni Alder Lake işlemcileriyle uyumludur. Soket ve ısı yayıcı önceki modele göre daha büyük olsa da CPU yüzeyi küçültülmüş ve ortalanmış durumda. Liquid Freezer II soğutucu bu alanı tamamen kapsıyor...www.teknobiyotik.com
Asus anakartla, bahsetmiş olduğum anakart arasındaki fark nedir?
Ssd için teşekkür ederim, muhtemelen bu ssd yi alabilirim.
Ve benim bahsettiğim soğutucu yeterli olmaz mı sizce?
Teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
MSI spatium m470 le arasında kaldım şu an hocamİşlemci çok iyi bu işlemicye RX 6600 XT takılmalı minimum. Hatta RX 6900 XT bile takılabilir. 2-4k için.
SSD pci ex. 3.0 onun yerine bunu önerebilirim.
![]()
Samsung 980 PRO MZ-V8P1T0BW PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 980 PRO MZ-V8P1T0BW PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 980 PRO MZ-V8P1T0BW PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.700,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tek sıkıntı ekran kartında gibi geldi bana.