Neler Yeni

3050 ekran kartı-12600k işlemci ve 16x2 ddr5 5200hz ramli sistem yardımı

Trumbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Fatih
Kasa yok galiba, önerdiğim parçaları inceleyebilirsiniz.

Yeni modellerde LGA 1700 soket kiti geliyor mu ? Bilmiyorum siteden iletişime geçip firmaya sorabilirsiniz. Eğer içinde LGA 1700 kit yok ise paylaştığım kit alınabilir.

Kasaya çok önem vermiyorum açıkçası, sıvı soğutma yerleşsin ve parçalar sıkışmasın yeterli bana :) ona göre tavsiye verebilirsiniz.

Asus anakartla, bahsetmiş olduğum anakart arasındaki fark nedir?

Ssd için teşekkür ederim, muhtemelen bu ssd yi alabilirim.

Ve benim bahsettiğim soğutucu yeterli olmaz mı sizce?

Teşekkür ederim:)
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci çok iyi bu işlemicye RX 6600 XT takılmalı minimum. Hatta RX 6900 XT bile takılabilir. 2-4k için.

SSD pci ex. 3.0 onun yerine bunu önerebilirim.

Tek sıkıntı ekran kartında gibi geldi bana.
MSI spatium m470 le arasında kaldım şu an hocam :)

Trumbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Fatih
Tavsiyelere hâlâ açığım arkadaşlar. :)

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Kasaya çok önem vermiyorum açıkçası, sıvı soğutma yerleşsin ve parçalar sıkışmasın yeterli bana :) ona göre tavsiye verebilirsiniz.

Kasaya çok önem vermediğiniz için sistemi uzun yıllar RTX 3050 ile kullanacaksanız, 550W PSU fazlasıyla yeterli olur. 240mm paylaştığınız soğutucu yeterli olur, ancak soğutucunun içinden LGA 1700 kiti çıkmıyor olabilir. Ve 240mm bir sıvı soğutucuyu kasanın üst tarafına takabilirsiniz. Paylaştığım anakart modeli bir tık daha iyi karşılaştırma videosunu paylaşmıştım. SSD olarak imkan var ise Samsung 980 Pro modeli alınabilir.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,938
İsim
Hacı

Bildiğim kadarıyla samsung SSD daha hızlı.

Trumbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Fatih
Anakart için ne dersiniz peki arkadaşlar?

Trumbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Fatih
Kasaya çok önem vermediğiniz için sistemi uzun yıllar RTX 3050 ile kullanacaksanız, 550W PSU fazlasıyla yeterli olur. 240mm paylaştığınız soğutucu yeterli olur, ancak soğutucunun içinden LGA 1700 kiti çıkmıyor olabilir. Ve 240mm bir sıvı soğutucuyu kasanın üst tarafına takabilirsiniz. Paylaştığım anakart modeli bir tık daha iyi karşılaştırma videosunu paylaşmıştım. SSD olarak imkan var ise Samsung 980 Pro modeli alınabilir.

Kusura bakma, geç cevap verdim. Kasayla gelen stock fanlara pek sıcak bakmıyorum, ondan dolayı gigabyte ın bahsetmiş olduğu güç kaynağını düşünüyordum ben. Yine aynı fiyata gelecek gibi muhtemelen bu söylemiş olduğun kasayla benim alacağım kasanın fiyatın( muhtemelen MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası)

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
Kusura bakma, geç cevap verdim. Kasayla gelen stock fanlara pek sıcak bakmıyorum, ondan dolayı gigabyte ın bahsetmiş olduğu güç kaynağını düşünüyordum ben. Yine aynı fiyata gelecek gibi muhtemelen bu söylemiş olduğun kasayla benim alacağım kasanın fiyatın( muhtemelen MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası)
ben o butceye nzxt h510 elite cekerim direkt

Top Bottom