Neler Yeni

3050 ti 11370h darboğaz yapar mı ?

farudinyo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
faruk gezer
i7 11370h iyi bir işlemci midir ? (özellikle oyun için) 3050 ti ile uyumu nasıldır
şu bilgisayar hediye geldi
sizce 1080p normal ayarlar 60 fps için uygun mudur?
yeni çıkacak olan spiderman remastered ı 1080p de 60 fps oynayabilmem mümkün müdür ?
Teşekkürler

SekerBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
murat dedecim
i7 11370h iyi bir işlemci midir ? (özellikle oyun için) 3050 ti ile uyumu nasıldır
şu bilgisayar hediye geldi
sizce 1080p normal ayarlar 60 fps için uygun mudur?
yeni çıkacak olan spiderman remastered ı 1080p de 60 fps oynayabilmem mümkün müdür ?
Teşekkürler
Hocam laptop ve parcalar cok guzel fakat ben olsam bu fıyatlara 3060 ekran kartlı laptop kovalarım.

SekerBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
murat dedecim
ılla rtx 3050 tı olsun dıyorsanız bunu alın hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam hediye geldi :) sizce oyun için iyi midir ?
Iyı olmaz mı hocam :) hayırlı olsun gule gule kullanın oyun ofıs gundelık kullanım cok guzel

farudinyo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
faruk gezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ılla rtx 3050 tı olsun dıyorsanız bunu alın hocam

Iyı olmaz mı hocam :) hayırlı olsun gule gule kullanın oyun ofıs gundelık kullanım cok guzel
hocam son olarak bir şey daha soracaktım
sizce render performansı çok mu kötüdür yoksa ortalama mıdır çok ciddi etkilermi çünkü fazla çekirdeği olmamasına rağmen saat hızı mütiş görünüyor bunun bir artısı olur mu işlemciye ben karşılaştırmalarda 4600h (6c 12t) işlemciyle multide kafa kafaya gördüm birde sanırm bu işlemcinin olayı tek çekirdek performansı peki tek çekirdek performansı neyi etkiler neyde avantaj sağlar tekrardan kusura bakmayın yeni geldiği için fazla meraklı ve heyecanlıyım :)

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
hocam son olarak bir şey daha soracaktım
sizce render performansı çok mu kötüdür yoksa ortalama mıdır çok ciddi etkilermi çünkü fazla çekirdeği olmamasına rağmen saat hızı mütiş görünüyor bunun bir artısı olur mu işlemciye ben karşılaştırmalarda 4600h (6c 12t) işlemciyle multide kafa kafaya gördüm birde sanırm bu işlemcinin olayı tek çekirdek performansı peki tek çekirdek performansı neyi etkiler neyde avantaj sağlar tekrardan kusura bakmayın yeni geldiği için fazla meraklı ve heyecanlıyım :)
Tekli çekirdek oyunlarda çoklu çekirdek renderda önemli oluyor genelde.
Hediye eden kişiye durumu anlatıp 3060 laptopla değişim yapmanız yararınıza olur. Bu fiyatları edecek bir laptop değil.

farudinyo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
faruk gezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sizce render performansı çok mu kötüdür yoksa ortalama mıdır çok ciddi etkilermi çünkü fazla çekirdeği olmamasına rağmen saat hızı mütiş görünüyor bunun bir artısı olur mu işlemciye ben karşılaştırmalarda 4600h (6c 12t) işlemciyle multide kafa kafaya gördüm birde sanırm bu işlemcinin olayı tek çekirdek performansı peki tek çekirdek performansı neyi etkiler neyde avantaj sağlar tekrardan kusura bakmayın yeni geldiği için fazla meraklı ve heyecanlıyım :) sizce i7 11370h kayda değer iyi bir işlemci midir ?

Tekli çekirdek oyunlarda çoklu çekirdek renderda önemli oluyor genelde.
Hediye eden kişiye durumu anlatıp 3060 laptopla değişim yapmanız yararınıza olur. Bu fiyatları edecek bir laptop değil.
hocam inidirmdeyken 14.500 e almış indirimdeyken bi de değişim nasıl olacak ben kutuyu açtım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,060,158
Üyeler
168,395
Son üye
Mehmetsahin
Top Bottom