19.600 hocam hazır sistem özelleştirdim sizce işlemciyle anakart uyumu nasıl 13. Nesil olduğu için anakartta tereddüt ettim görüşünüz nedirParçalar güzel de fiyat ne kadar? Muhtemelen hazır sistemlerden pahalıya gelecek.
Fiyat bı tık pahalı geldi aslında 12400fli sitem alıp ilerde istersen 13400fe upgrade edersin hem daha mantıklı olur tabi genede karar senin19.600 hocam hazır sistem özelleştirdim sizce işlemciyle anakart uyumu nasıl 13. Nesil olduğu için anakartta tereddüt ettim görüşünüz nedir
19.600 hocam hazır sistem özelleştirdim sizce işlemciyle anakart uyumu nasıl 13. Nesil olduğu için anakartta tereddüt ettim görüşünüz nedir
Peki aldığım anakartla işlemcim uyum sağlar mı sizceFiyat bı tık pahalı geldi aslında 12400fli sitem alıp ilerde istersen 13400fe upgrade edersin hem daha mantıklı olur tabi genede karar senin
Ssd ram kısmını yükselttim fiyat o yüzden 20 bin tl bandına geldi diğer sistemlerde ssdler düşük yetersiz geliyor banaGayet iyi de benim tavsiye bunu almak yerine; https://www.gaming.gen.tr/urun/2791...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Şunu almak olur. 21500'e düşmüştü fiyatı yine artmış.
Ya da https://www.gaming.gen.tr/urun/2791...r6x-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Bunu özelleştiririm. i5 13400f, tuf b660m-e, 650w fps ile 20159 TL'ye geliyor.
YA DA
IMOLA-3070 / INTEL I5-12400F / ASUS TUF GeForce RTX 3070 GAMING OC V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
IMOLA-3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Anakartı b660m yapıp bunu alırım.
20 bin TL'ye çıkıyorsan 12 gb 3060'lı sistem alınmaz. Hatta 3060 ti bile az kalır. 3070 alasın ki değsin. Ya da kampanyalı hazır sistem beklersin.
Peki aldığım anakartla işlemcim uyum sağlar mı sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ssd ram kısmını yükselttim fiyat o yüzden 20 bin TL bandına geldi diğer sistemlerde ssdler düşük yetersiz geliyor bana
Çok teşekkürler bilgilerin için düşüncelerimde yardımcı oldu peki son olarak suanki haliyle işlemcim ve anakartım uyum sağlar mı 13. Nesil diye soruyorum işlemciSSD kısmını sonradan da yükseltirsin veya ram'i de incehesap vb kampanyalı satış yapan firmalardan alarak daha ucuz yükseltirsin ama senin bileceğin iş.
Çok teşekkürler bilgilerin için düşüncelerimde yardımcı oldu peki son olarak suanki haliyle işlemcim ve anakartım uyum sağlar mı 13. Nesil diye soruyorum işlemci
Çok teşekkürler bu saatte yardımcı olduğunuz için arkadaşlarSağlar sağlamasa zaten o kısımdan özelleştirmeye izin vermezdi. LGA 1700 soketi 13. nesil işlemcileri destekliyor.