1 tane nvıdıa driverinden crash yemedim, sorun driver kaynaklı değildir, DDU ile temiz kurulum yapıyor musun driver güncellerken kurarken ?nvidianın driverlerı bezdirdi artık yine bir driver gelmiş asetto ve PUBG açılmadan crash yiyior dosyaları dogrulasanda aynı yapmadan once saglamdı yaptım acılmıyor çözümü varmı
kardeşim dalgamı geçiyorsun adamla experince dan driver kurarken bastıgın anda kurark amd de böyle nvidia a dada böyle sıfırdan degıl yeni sürüm geldi indire bastım kurdum neye bassam acılmıyo sımdı1 tane nvıdıa driverinden crash yemedim, sorun driver kaynaklı değildir, DDU ile temiz kurulum yapıyor musun driver güncellerken kurarken ?
yakında donucem amd ye bunda durup dururken oyun bile cokuyor son zamanlarda cok bozdu driverıgörsün AMD düşmanları bu başlığı
Hayır öyle kurmayacaksın, DDU yazılımıyla temiz kurulum öneriyor NVIDIA, senin yaptığın taktik eskisinin üstüne kuruyor ve bu hem amd ve nvıdıa da sürücü problemlerine neden oluyor.kardeşim dalgamı geçiyorsun adamla experince dan driver kurarken bastıgın anda kurark amd de böyle nvidia a dada böyle sıfırdan degıl yeni sürüm geldi indire bastım kurdum neye bassam acılmıyo sımdı
aynen kardeşim sorun bizde amd de niye yasamadım ozmn da nivida da sorun cıkıyor sendenmi ogrenicez dirver kurmayı basıyorsun kuruyorsun bu eskisini zaten siliyo nasıl üst üste kurulacak bu driver sorunuda çözdüm ztn gerek kalmadıHayır öyle kurmayacaksın, DDU yazılımıyla temiz kurulum öneriyor NVIDIA, senin yaptığın taktik eskisinin üstüne kuruyor ve bu hem amd ve nvıdıa da sürücü problemlerine neden oluyor.
sürücü kurmayı öğrenin sonra firmalara laf atarsınız.
Son sürümle PUBG girdim şimdi crash felan yemiyorum ve 5 senedir hiçbir driverdada crash yemedim, sorun firmada değil sende.
Nasıl çözdün ? söyle bizde bilelim yaşarsak çözeriz aynı şekilde.sorunuda çözdüm ztn gerek kalmadı