Neler Yeni

Çözüldü✓ 3060 driver sorunu

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
nvidianın driverlerı bezdirdi artık yine bir driver gelmiş asetto ve pubg açılmadan crash yiyior dosyaları dogrulasanda aynı yapmadan once saglamdı yaptım acılmıyor çözümü varmı

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Koray Yıldız
görsün AMD düşmanları bu başlığı

The Semih

80+ Gold
nvidianın driverlerı bezdirdi artık yine bir driver gelmiş asetto ve PUBG açılmadan crash yiyior dosyaları dogrulasanda aynı yapmadan once saglamdı yaptım acılmıyor çözümü varmı
1 tane nvıdıa driverinden crash yemedim, sorun driver kaynaklı değildir, DDU ile temiz kurulum yapıyor musun driver güncellerken kurarken ?

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 tane nvıdıa driverinden crash yemedim, sorun driver kaynaklı değildir, DDU ile temiz kurulum yapıyor musun driver güncellerken kurarken ?
kardeşim dalgamı geçiyorsun adamla experince dan driver kurarken bastıgın anda kurark amd de böyle nvidia a dada böyle sıfırdan degıl yeni sürüm geldi indire bastım kurdum neye bassam acılmıyo sımdı
Mesaj otomatik birleştirildi:

görsün AMD düşmanları bu başlığı
yakında donucem amd ye bunda durup dururken oyun bile cokuyor son zamanlarda cok bozdu driverı

Palo DAYI 👑

80+ Gold
amd dusmanlarına gelsın konu

The Semih

80+ Gold
kardeşim dalgamı geçiyorsun adamla experince dan driver kurarken bastıgın anda kurark amd de böyle nvidia a dada böyle sıfırdan degıl yeni sürüm geldi indire bastım kurdum neye bassam acılmıyo sımdı
Hayır öyle kurmayacaksın, DDU yazılımıyla temiz kurulum öneriyor NVIDIA, senin yaptığın taktik eskisinin üstüne kuruyor ve bu hem amd ve nvıdıa da sürücü problemlerine neden oluyor.

sürücü kurmayı öğrenin sonra firmalara laf atarsınız.

Son sürümle pubg girdim şimdi crash felan yemiyorum ve 5 senedir hiçbir driverdada crash yemedim, sorun firmada değil sende.

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
Hayır öyle kurmayacaksın, DDU yazılımıyla temiz kurulum öneriyor NVIDIA, senin yaptığın taktik eskisinin üstüne kuruyor ve bu hem amd ve nvıdıa da sürücü problemlerine neden oluyor.

sürücü kurmayı öğrenin sonra firmalara laf atarsınız.

Son sürümle PUBG girdim şimdi crash felan yemiyorum ve 5 senedir hiçbir driverdada crash yemedim, sorun firmada değil sende.

aynen kardeşim sorun bizde amd de niye yasamadım ozmn da nivida da sorun cıkıyor sendenmi ogrenicez dirver kurmayı basıyorsun kuruyorsun bu eskisini zaten siliyo nasıl üst üste kurulacak bu driver sorunuda çözdüm ztn gerek kalmadı

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
Top Bottom