Neler Yeni

3060 gaming x ile hem 49 mh Hemde oyun oynayabilir miyim?

Barisim61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Barış murat
Msı 3060 gaming x modelini almayı düşünüyorum 470 sürücüsünü kullandığımız zaman 49 mh alabiliyorum fakat oyunlarda hata veriyor oynatmıyor oyunları bunun bir çözümü var mı tavsiyeleriniz nelerdir?

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Oynamayın. Oyununuzda düşük fps sıkıntısı çekersiniz. Hiç oynamayı önermiyorum.

Aware

80+ Silver
Web üzerinden oyun oynayabilirsiniz eğer çok sıkılırsanız. Ama başka türlü oynamayın.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,100
İsim
Cicikuş
Msı 3060 gaming x modelini almayı düşünüyorum 470 sürücüsünü kullandığımız zaman 49 mh alabiliyorum fakat oyunlarda hata veriyor oynatmıyor oyunları bunun bir çözümü var mı tavsiyeleriniz nelerdir?
Hem mh düşer hemde oyun performansınız çok düşük olur tahminimce.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Oynamak istiyorum fakat oynayamıyorum zaten sorun da orda oynamam lazım I am gamer 😂
Ya oyun oynayacaksınız ya da kazım yapacaksınız. İkisini yapamazsınız. Oyunda işkence çekersiniz.

Barisim61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Barış murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hem mh düşer hemde oyun performansınız çok düşük olur tahminimce.
Madencilik yaparken otun oynamaktan bahsetmiyorum 470 sürücüsü ile oynamaktan bahşediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya oyun oynayacaksınız ya da kazım yapacaksınız. İkisini yapamazsınız. Oyunda işkence çekersinis

Ya oyun oynayacaksınız ya da kazım yapacaksınız. İkisini yapamazsınız. Oyunda işkence çekersiniz.
Aynı anda demiyorum yanlış anladın sen mesela minini yaptım kapattım programı oyuna girmek istiyorum ama oyun açılmıyor sürücüden dolayı bunun çözümünü arıyorum

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Madencilik yaparken otun oynamaktan bahsetmiyorum 470 sürücüsü ile oynamaktan bahşediyorum
Konuyu tekrar okudum ve şimdi algıladım olayı...
Bilgim yok maalesef. Direk konuyu ''Hem mining yapıcağım hem oyun oynayacağım'' diye anladım.

Barisim61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Barış murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Web üzerinden oyun oynayabilirsiniz eğer çok sıkılırsanız. Ama başka türlü oynamayın.
Aynı anda değil miningi kapatıp oyuna girmekten bahsediyorum sürücü 470 olduğu için oyunlara giremiyorum

ilker_6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ilker
Ya iki windows kur yada flash diske hiveos kur kazacağında başka işletim sistemi oyunda başka veya sanallaştırma ile kazım yapılabilir denemedim ama yöntemler bunlar.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Msi Afterbournet 1 kısma mınıng ayarlarını uygula işin bitince defoult çek oyunu oyna mınıng başlayınca profil 1 tıkla mınıng yap.

Top Bottom