Hem mh düşer hemde oyun performansınız çok düşük olur tahminimce.Msı 3060 gaming x modelini almayı düşünüyorum 470 sürücüsünü kullandığımız zaman 49 mh alabiliyorum fakat oyunlarda hata veriyor oynatmıyor oyunları bunun bir çözümü var mı tavsiyeleriniz nelerdir?
Oynamak istiyorum fakat oynayamıyorum zaten sorun da orda oynamam lazım I am gamerOynamayın. Oyununuzda düşük fps sıkıntısı çekersiniz. Hiç oynamayı önermiyorum.
Ya oyun oynayacaksınız ya da kazım yapacaksınız. İkisini yapamazsınız. Oyunda işkence çekersiniz.Oynamak istiyorum fakat oynayamıyorum zaten sorun da orda oynamam lazım I am gamer
Madencilik yaparken otun oynamaktan bahsetmiyorum 470 sürücüsü ile oynamaktan bahşediyorumHem mh düşer hemde oyun performansınız çok düşük olur tahminimce.
Ya oyun oynayacaksınız ya da kazım yapacaksınız. İkisini yapamazsınız. Oyunda işkence çekersinis
Aynı anda demiyorum yanlış anladın sen mesela minini yaptım kapattım programı oyuna girmek istiyorum ama oyun açılmıyor sürücüden dolayı bunun çözümünü arıyorumYa oyun oynayacaksınız ya da kazım yapacaksınız. İkisini yapamazsınız. Oyunda işkence çekersiniz.
Konuyu tekrar okudum ve şimdi algıladım olayı...Madencilik yaparken otun oynamaktan bahsetmiyorum 470 sürücüsü ile oynamaktan bahşediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı anda değil miningi kapatıp oyuna girmekten bahsediyorum sürücü 470 olduğu için oyunlara giremiyorumWeb üzerinden oyun oynayabilirsiniz eğer çok sıkılırsanız. Ama başka türlü oynamayın.
Sıkıntı olmaz galiba.Aynı anda değil miningi kapatıp oyuna girmekten bahsediyorum sürücü 470 olduğu için oyunlara giremiyorum
Oluyor işte oyunu oynarken oyundan atıyor yada başka oyunlarda sürücünüzden dolayı oynayamazsınız yazıyorSıkıntı olmaz galiba.
@06ankaralı