gezmiyorum çoğu zaman sabit bir yerde kalıyorum ama ekipmanlara param yetişirmi bilemiyorum koltuğuydu klavyesiydi en çok endişelendiğim koltukÇok geziyorsanız laptop, gezniyorsanız PC.
neden?Laptop almakla hata etme
Neden? Güzel laptoplarda var.Laptop almakla hata etme
Hocam ilk başta kötü şeyler alırsınız elinize para geçtikçe bir kulaklık, koltuk alırsınız.gezmiyorum çoğu zaman sabit bir yerde kalıyorum ama ekipmanlara param yetişirmi bilemiyorum koltuğuydu klavyesiydi en çok endişelendiğim koltuk
O zaman masaüstü alın,ekipmanları da yavaş yavaş yükseltirsiniz.Performans ve soğutma açısından da kafanız daha rahat masaüstünde.gezmiyorum çoğu zaman sabit bir yerde kalıyorum ama ekipmanlara param yetişirmi bilemiyorum koltuğuydu klavyesiydi en çok endişelendiğim koltuk
psikolojimin el vericeğini sanmıyorum 2 sene çalıştım şu lanet şeyi almak için ekipmanlar içinde uğraşamamHocam ilk başta kötü şeyler alırsınız elinize para geçtikçe bir kulaklık, koltuk alırsınız.
Hocam pc de ne yapıcaksınız?psikolojimin el vericeğini sanmıyorum 2 sene çalıştım şu lanet şeyi almak için ekipmanlar içinde uğraşamam
aslında endişelendiğim şey ya bozarsam diye masaüstü daha kolay bozuluyor diye biliyorum ekipman korkusuda var tabiO zaman masaüstü alın,ekipmanları da yavaş yavaş yükseltirsiniz.Performans ve soğutma açısından da kafanız daha rahat masaüstünde.
editörüm ve arada unreal engine de proje yapıyorum arada sıradada oyun oynuyorumHocam pc de ne yapıcaksınız?
Cevap verecek misin ?Laptop almakla hata etme