hocam avolay kim? önceki konumdada etiketlemişlerdi
10600kf daha iyi değilmi?
forumun laptopçusuhocam avolay kim? önceki konumdada etiketlemişlerdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
10600kf daha iyi değilmi?
anladımforumun laptopçusu
liseye geçicem hocam az kaldı denebilirSürekli evde kalıyorsan , Ortaokul lisedeysen masaüstü. Onun dışında her koşulda laptop
Kısaca diyorum ki düşerse çok daha iyi sistem alabilirsiniz ama kesin bir şey yok.kısaca ne hocam destan mı yazdınız ekran kartı fiyatlarım düşücek bu fiyata 3060 alırken 3060 ti mi alıcaz
hocam laptop artık düşünmüyorum masaüstü seçtim on da da ekipmandan korkuyorum amaValla ben senin diğer konuna alabileceğin laptopları yazdım bi bak derim.Bence laptop al hazır liseye geçiyorsun bilgisayarı okula falan götürmen gerekir laptop u götürürsün.Ama masaüstü her türlü daha fazla performans verir bu senin tercihin.
Ekipmanda dandikten başla , oyuncu koltuğu alma git normal sandalye kullan tasarruf et .Mouse,klavye,kulaklıkta f/p ürünler var 800-1000 TL'ye kapatılır.Eğer çok çok f/p gideceksen 400-500 TL'ye bileye alırsın üçünü.hocam laptop artık düşünmüyorum masaüstü seçtim on da da ekipmandan korkuyorum ama
okudum reis mesajı merak etme ve ekipmandan endişeleniyorum dediğim para yetmezse diye yaza doğru düşermiş diyor biri bakalım şimdiden ekipman seçelim o zamanEkipmanda dandikten başla , oyuncu koltuğu alma git normal sandalye kullan tasarruf et .Mouse,klavye,kulaklıkta f/p ürünler var 800-1000 TL'ye kapatılır.Eğer çok çok f/p gideceksen 400-500 TL'ye bileye alırsın üçünü.
(lan diğer konudaki mesajım için tuvalette 20dk durdum yazdım elim ağrıdı bacaklarıma sancı girdi sen masaüstü tercih etmişsin neyse inş o mesajı okumuşsundur ne diyim.)