Neler Yeni

3060 ile bir sistem toplamak mı? 3060 bir laptop almak mı?

Satashke

80+ Bronze
Sürekli evde kalıyorsan , Ortaokul lisedeysen masaüstü. Onun dışında her koşulda laptop

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Valla ben senin diğer konuna alabileceğin laptopları yazdım bi bak derim.Bence laptop al hazır liseye geçiyorsun bilgisayarı okula falan götürmen gerekir laptop u götürürsün.Ama masaüstü her türlü daha fazla performans verir bu senin tercihin.

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
kısaca ne hocam destan mı yazdınız ekran kartı fiyatlarım düşücek bu fiyata 3060 alırken 3060 ti mi alıcaz
Kısaca diyorum ki düşerse çok daha iyi sistem alabilirsiniz ama kesin bir şey yok.

lütfi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
lütfi acar
Valla ben senin diğer konuna alabileceğin laptopları yazdım bi bak derim.Bence laptop al hazır liseye geçiyorsun bilgisayarı okula falan götürmen gerekir laptop u götürürsün.Ama masaüstü her türlü daha fazla performans verir bu senin tercihin.
hocam laptop artık düşünmüyorum masaüstü seçtim on da da ekipmandan korkuyorum ama

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
hocam laptop artık düşünmüyorum masaüstü seçtim on da da ekipmandan korkuyorum ama
Ekipmanda dandikten başla , oyuncu koltuğu alma git normal sandalye kullan tasarruf et .Mouse,klavye,kulaklıkta f/p ürünler var 800-1000 TL'ye kapatılır.Eğer çok çok f/p gideceksen 400-500 TL'ye bileye alırsın üçünü.
(lan diğer konudaki mesajım için tuvalette 20dk durdum yazdım elim ağrıdı bacaklarıma sancı girdi sen masaüstü tercih etmişsin neyse inş o mesajı okumuşsundur ne diyim.)

lütfi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
lütfi acar
Ekipmanda dandikten başla , oyuncu koltuğu alma git normal sandalye kullan tasarruf et .Mouse,klavye,kulaklıkta f/p ürünler var 800-1000 TL'ye kapatılır.Eğer çok çok f/p gideceksen 400-500 TL'ye bileye alırsın üçünü.
(lan diğer konudaki mesajım için tuvalette 20dk durdum yazdım elim ağrıdı bacaklarıma sancı girdi sen masaüstü tercih etmişsin neyse inş o mesajı okumuşsundur ne diyim.)
okudum reis mesajı merak etme ve ekipmandan endişeleniyorum dediğim para yetmezse diye yaza doğru düşermiş diyor biri bakalım şimdiden ekipman seçelim o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,829
Üyeler
168,203
Son üye
weadsy
Top Bottom