3070Ti & i5 12400f vs AMD R5 5600X Hangisini tercih ederdiniz?

180 liraya asus prime b660m-k d4 anakarta yükseltilebiliyordu. fakat stok bitmiş yüksek ihtimal o yüzden 610m-k var. şuan alınır mı sizce? yoksa 660ın gelmesini beklemeli miyim?
Düşünmeden 12400f aradaki fiyat farkına sağlam soğutucu alırsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada kasa fanı istemiyorum seçeneği işaretli ona da dikkat et. Amd sistemi f/p açısından almak saçmalık olur bence. lancool 205 mesh seçebilirsin kasayı.

Düşünmeden 12400f aradaki fiyat farkına sağlam soğutucu alırsın.

Bu arada kasa fanı istemiyorum seçeneği işaretli ona da dikkat et. Amd sistemi f/p açısından almak saçmalık olur bence. lancool 205 mesh seçebilirsin kasayı.
lancool mesh kasanın olayı nedir hocam herkes onu öneriyor bu sıralar

kasa fanı olarak hangisini alayım?

lancool mesh kasanın olayı nedir hocam herkes onu öneriyor bu sıralar

kasa fanı olarak hangisini alayım?
Kaliteli hocam. Fanları da sessiz ve iyiydi ama fan yollamıyorlarmış. Corsair fanlar rgb değil ,Gamepower fanlar da ne biliyim... Rgb olmamasına takmıyorsanız mavi corsair af120' ler kaliteli ve sessiz diye biliyorum.

Sonradan bu seti de alabilirsiniz

Son düzenleme:
Kaliteli hocam. Fanları da sessiz ve iyiydi ama fan yollamıyorlarmış. Corsair fanlar rgb değil ,Gamepower fanlar da ne biliyim... Rgb olmamasına takmıyorsanız mavi corsair af120' ler kaliteli ve sessiz diye biliyorum.

Sonradan bu seti de alabilirsiniz
peki işlemciyi 12700f yapsam nasıl olur hocam sizce?

peki işlemciyi 12700f yapsam nasıl olur hocam sizce
2k da oynayacaksanız 12400f besler ekran kartını. Ben ileride yine güncelleme yaparım diyorsanız mantıklı olabilir ama 3070 ti zaten uzun bir süre götürür. 12700f ile render, yayın+ oyun+ kayıt ta daha iyi performans alırsınız tabi. Bu arada yeni nesil işlemciler 13. nesil amd 7000 ve rtx 4000, amd 7000 kartlar da geliyor. Ek olarak 12700f alınacaksa iyi bir soğutucu öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,163,164
Üyeler
184,742
Son üye
salih1427
Geri