2000sersi kullanicilari 3000 gelince uzuldu ben 3080 alirsam 4000 cikinca uzulur muyum?
Mümkün değil. Özellikle acele ederseniz ihtimal dahilinde bile değil. AMD tarafının hamlesini bekleyin, zaten önümüzdeki ay sunumu yapılır kartların. 2000 serisinde bile 2060 ve 2060 Super'i AMD kanadını beklemeden alanlar oldukça üzülmüştü çünkü 5700 ve 5700 XT çıktığında bu iki karta ciddi derecede indirim yapmak durumunda kalmıştı NVIDIA. Tavsiyem illede canınız sıkılsın istemiyorsanız aceleci olmayın derim.Ben uzulmeden tepe kart almak istiyorum ama?
Zaten 6 ay sonra alacağimMümkün değil. Özellikle acele ederseniz ihtimal dahilinde bile değil. AMD tarafının hamlesini bekleyin, zaten önümüzdeki ay sunumu yapılır kartların. 2000 serisinde bile 2060 ve 2060 Super'i AMD kanadını beklemeden alanlar oldukça üzülmüştü çünkü 5700 ve 5700 XT çıktığında bu iki karta ciddi derecede indirim yapmak durumunda kalmıştı NVIDIA. Tavsiyem illede canınız sıkılsın istemiyorsanız aceleci olmayın derim.
O zamana kadar piyasa tam oturmuş olur. Bu durumlarada çok takılma bence, kart bu elbet değer kaybeder.Zaten 6 ay sonra alacağim