Bu kadar yeni bir kartda olması garipoyun oynarken oluyorsa coil whinedir genelde iade ve değişim yapmıyorlar ama siz şansınızı deneyin isterseniz
Oyunlarda bide yük binen seslerde evet hafif olsa bende uğraşmam da şarkı söylüyor bu yüksek rpmoyun oynarken oluyorsa coil whinedir genelde iade ve değişim yapmıyorlar ama siz şansınızı deneyin isterseniz
Evet kardeşim ritime kadarŞunun gibi mi?
Her kartta olur yanlış bilgi vermeyelim. İstersen 90.000 TL verip RTX 8000 al yine çıkabilir.Bu kadar yeni bir kartda olması garip
Bu kadar yeni bir kartda olması garip
Oynadikca düzelir diyen varda 1 haftadır cod war oynuyorum günde 10 saat 60 derece sabit çalışıyor daha ne kadar yorcaz kartıHer kartta olur yanlış bilgi vermeyelim. İstersen 90.000 TL verip RTX 8000 al yine çıkabilir.
Çözüm yolu tektir Coil Whine için. GARANTİ başka hiç bir çözümü yoktur.
Asla ama asla düzeltilemez. O bir kere olur bir daha olmaz.Oynadikca
Oynadikca düzelir diyen varda 1 haftadır cod war oynuyorum günde 10 saat 60 derece sabit çalışıyor daha ne kadar yorcaz kartı
Oynadıkça düzelmez. Coil Whine olmuş işte. Garantiye göndermeyi deneyebilirsiniz fakat bu coil whine çok az garantiye alamayız deme ihtimalleri yüksekOynadikca
Oynadikca düzelir diyen varda 1 haftadır cod war oynuyorum günde 10 saat 60 derece sabit çalışıyor daha ne kadar yorcaz kartı
Ben olamaz mı dedim ?Her kartta olur yanlış bilgi vermeyelim. İstersen 90.000 TL verip RTX 8000 al yine çıkabilir.
Çözüm yolu tektir Coil Whine için. GARANTİ başka hiç bir çözümü yoktur.