usper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
fanboy olduk iyi mi? durduk yerdeNefret ediyorum boyle yüksek bütçesi olupta intel seçen kişilerden açık açık fanboyluk
fanboy olduk iyi mi? durduk yerdeNefret ediyorum boyle yüksek bütçesi olupta intel seçen kişilerden açık açık fanboyluk
İntel düşük bütçede bazen f/p ama bu bütçede amd tercihim olurdufanboy olduk iyi mi? durduk yerde
Fanboyluk değil yeni 5000 serisi haberdar değildir belki o yüzden en mantıklı seçim i7 10700kNefret ediyorum boyle yüksek bütçesi olupta intel seçen kişilerden açık açık fanboyluk
ben i9 10850k kullanıyorum gayet memnunum (ryzen almadım çünkü ne bilim almadım işte )İntel düşük bütçede bazen f/p ama bu bütçede amd tercihim olurdu
(Demek istediğini de tam anlamadım)
beyaz sistem istiyor isen 20000TL Full Beyaz RTX 3080 R5 5600X Sistem Toplama (technogundem.net)3080 rog strix oc
Z490 - f Gaming
İ710700k
Corsair vengeance 3600 mhz
Corsair 480 gb mp500
Seagate 3.5 tb HDD
Gamepower warcry
Asus rog strix 850g 850w
Msı mag coreliquid 360r sıvı soğutma
Eklemeler düzenlemelere açığım
Lütfen eleştiri yapın teşekürler
İ9 10.nesil alsadı bir şey demezdim ama i7 ne blemben i9 10850k kullanıyorum gayet memnunum (ryzen almadım çünkü ne bilim almadım işte )
bende i7 10700k aldığım sırada ilk 3080 lerden alan biriyim ve o zaman 5000 serisi yoktu en mantıklı seçim i7 10700k idi kimse laf atmasınben i9 10850k kullanıyorum gayet memnunum (ryzen almadım çünkü ne bilim almadım işte )
Kesinlikle, intel devri geçti. Seni de kırmızı tarafa bekliyorum...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama kasanın içi o kadar güzel ki....
asus <3
veee, artic liquid çok kaliteli bir soğutma sistemi, illa RGB kullanmama gerek yok, asus sağolsun kasa ışıl ışıl
knk bi 700tl daha koyup işlemciyi i9 10850k al bence3080 rog strix oc
Z490 - f Gaming
İ710700k
Corsair vengeance 3600 mhz
Corsair 480 gb mp500
Seagate 3.5 tb HDD
Gamepower warcry
Asus rog strix 850g 850w
Msı mag coreliquid 360r sıvı soğutma
Eklemeler düzenlemelere açığım
Lütfen eleştiri yapın teşekürler
Kanka çok pahalı 3600 e buldum İ710700k darboğaz yemesem sıkıntı yok zaten r6 ark vb oyunlar oynayacağımRyzen 9 tercih edilebilir bencede
Ben hard fan boyum Kanka kusura bakmaİntel fan boyu olman dışında sorun yok
Kanka roga hastayım tasarımı inanılmaz hoşuma gidiyor zaten temper glas kasa her şey güzel gözülmeli rog bu işi gayet iyi yerine getiriyor diye düşünüyorum ha birde dikey ekran kartı tutucusuda alacam 10k para veriyorum bir zahmet bana baksın ekran kartıEkran kartı Rog Olmasın para israfı
Fanboyluk değil. Intelin Ryzen'e göre çok fazla avantajı var.
Yüzey alanı daha büyük olduğu için işlemcinin çok daha iyi ısı iletimi
Infinity Fabric olmadığı için performans kaybetmeden 5000 MHz+ Ram kullanılabilmesi
Yüksek frekanslara overclock olabilmesi gibi gibi
MSI Gaming X Trio veya Palit GameRock da bakabilirsin yani. Onların tasarımı da hayst güzelKanka çok pahalı 3600 e buldum İ710700k darboğaz yemesem sıkıntı yok zaten r6 ark vb oyunlar oynayacağım
Ben hard fan boyum Kanka kusura bakma
Kanka roga hastayım tasarımı inanılmaz hoşuma gidiyor zaten temper glas kasa her şey güzel gözülmeli rog bu işi gayet iyi yerine getiriyor diye düşünüyorum
Aynı fiyat kanka ha birde tüm sistem rog Kanka mousesinden power supply una ekran kartından ekran kartı tutacağına ana kartı fln uyumlu olsun diye hem asıl korkum İ710700k ile darboğaz yemiyimMSI Gaming X Trio veya Palit GameRock da bakabilirsin yani. Onların tasarımı da hayst güzel
Aynı fiyatsa direk Rog al o zaman. Ama nasıl aynı fiyat oluyorlar?Aynı fiyat kanka