Neler Yeni

Yardım 3080ti Oyun Oynarken Donup Kapanma

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,505
İsim
yusuf ecer
Selam, 3080Ti rog strix aldım. Kart 30dk furmark fan 67 max 68derece oldu. Görüntüde bozulma olmadı, diğer yaptığım strest testleri başarılı. Fiziksel olarak tertemiz, blokları bembeyaz. Doom 3 ve warzoneda 52dereceyi geçmedi ekran kartı sıcaklığım. Ama doom 3 oynarken ekran bi anda titrer gibi olup donup siyah ekran verdi. Eski ekran kartımı (2080ti) direkt çıkarıp, ddu ile driver silip yüklemeden taktığım için olduğunu düşünüyorum. Çünkü kart tertemiz her testi geçti. Şimdi ddu ile sürücüleri silip temiz kurulum yaptım. @Emmree siz anlarsınız hocam.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,066
İsim
Emre Zengin
Selam, 3080Ti rog strix aldım. Kart 30dk furmark fan 67 max 68derece oldu. Görüntüde bozulma olmadı, diğer yaptığım strest testleri başarılı. Fiziksel olarak tertemiz, blokları bembeyaz. Doom 3 ve warzoneda 52dereceyi geçmedi ekran kartı sıcaklığım. Ama doom 3 oynarken ekran bi anda titrer gibi olup donup siyah ekran verdi. Eski ekran kartımı (2080ti) direkt çıkarıp, ddu ile driver silip yüklemeden taktığım için olduğunu düşünüyorum. Çünkü kart tertemiz her testi geçti. Şimdi ddu ile sürücüleri silip temiz kurulum yaptım. @Emmree siz anlarsınız hocam.
Dene bakalım böyle hocam. Tekrardan verecek mi siyah ekran?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,505
İsim
yusuf ecer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 2080tiyi çıkarır çıkarmaz 3080ti taktım. Sürücü çakışması diye bir şey var mı? Kartı ikinci el aldım garantisi de devam ediyor aldığım kişi tanıdık birisi dene test et öyle at parayı demişti. Kartta sıkıntı olup olmadığını çözmeye çalışıyorum çünkü dediğim gibi tüm değerler mükemmel gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dene bakalım böyle hocam. Tekrardan verecek mi siyah ekran?
.

Son düzenleme:

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,066
İsim
Emre Zengin
Ben 2080tiyi çıkarır çıkarmaz 3080ti taktım. Sürücü çakışması diye bir şey var mı? Kartı ikinci el aldım garantisi de devam ediyor aldığım kişi tanıdık birisi dene test et öyle at parayı demişti. Kartta sıkıntı olup olmadığını çözmeye çalışıyorum çünkü dediğim gibi tüm değerler mükemmel gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

.
Yazılımsal bir sorun olmuş olabilir hocam. Silip yeniden yüklemişsin, dediğim gibi tekrardan test et. Eğer hata vermezse kullan gitsin.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,505
İsim
yusuf ecer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazılımsal bir sorun olmuş olabilir hocam. Silip yeniden yüklemişsin, dediğim gibi tekrardan test et. Eğer hata vermezse kullan gitsin.
tamamdır hocam, bugün uzun oyun deneyimlerimi yapıp size döneyim, oyunla ilgili de problem olabilir diye de düşündüm başka oyunlarda da deneyim, size dönerim gün içerisinde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,866
Üyeler
168,045
Son üye
akif1844
Top Bottom