ben 2k da oynamak istiyorum dersen bence indirim kovala hemen bilgisayar alma çünkü bu aralar mükemmel indirimler denk geliyor 28k ya çözebilirsin monitör ile bence ben biraz araştırıp geri dönüş yapıcam 1080p olsun diyorsan hazır sistem linki atabilirim şimdiMax 30 bin TL monitörlü sistem önerisi
30 bin tl ye 2 k monitör ile oynanabilecek bir ekran kartlı sistem var ise olur knk ama yok diye biliyorum çünkü 3080 in bile 2. Eli 20 bin tl lerdeben 2k da oynamak istiyorum dersen bence indirim kovala hemen bilgisayar alma çünkü bu aralar mükemmel indirimler denk geliyor 28k ya çözebilirsin monitör ile bence ben biraz araştırıp geri dönüş yapıcam 1080p olsun diyorsan hazır sistem linki atabilirim şimdi
Ki bu sadece ekran kartı30 bin TL ye 2 k monitör ile oynanabilecek bir ekran kartlı sistem var ise olur knk ama yok diye biliyorum çünkü 3080 in bile 2. Eli 20 bin TL lerde
knk sadece rtx 3080 2k oynatmıyor ki 4060 ti 16gb veya rx7700xt 12gb modellerinde var veya rx 6700xt modelleride var30 bin TL ye 2 k monitör ile oynanabilecek bir ekran kartlı sistem var ise olur knk ama yok diye biliyorum çünkü 3080 in bile 2. Eli 20 bin TL lerde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ki bu sadece ekran kartı