- Bütçe
- 30.000
Nerdeyse bütün parçaları 2.el almayı düşünüyorum.
Bütçem;30K
Ekran Kartı:XFX Merc 6900XT veya 6800XT
İşlemci:Ryzen 5 7500F
İşlemci Soğutucu: DEEPCOOL LS520 240mm Sıvı Soğutucu
Anakart:Biostar A620MP-E PRO AM5 DDR5 Anakart
Ram:Kingston Fury Beast RGB 16 GB(2X8) DDR5 5600 Mhz CL40 Ram
Depolama: 2TB SSD + 1TB HDD
PSU: Corsair RM850 850W Güç Kaynağı
Kasa:Gamepower Warcry 6X Fanlı
1.Bu bileşenler birlikte sorunsuz ve sağlam çalışır mı,ekran kartı ve işlemci birbirini rahat besler mi yoksa daha uyumlu ekran kartı-işlemci çifti öneriniz var mı(bütçeye uygun).
2.Gaming Laptoptan geçeceğim için sıcaklık değerlerine takıntılıyım malum laptopta oyun oynarken 85-90 dereceleri görüyor bu PC de sıcaklık değerleri nasıl olur , iyi soğutur mu.
3.Gamepower warcry kasasına çoğu kişi fırın diyor ama tam 10 adet fan takılacak sıvı soğutucuyla beraber nasıl iyi soğutamaz anlayamadım, hava akışını doğru bir şekilde ayarlayacağım istediğim sıcaklık değerleri en ağır oyunlarda bile max 65-70 derece(İşlemciye overclock yapacağım) sizce bu kasa sorun yaşatır mı
Bütçem;30K
Ekran Kartı:XFX Merc 6900XT veya 6800XT
İşlemci:Ryzen 5 7500F
İşlemci Soğutucu: DEEPCOOL LS520 240mm Sıvı Soğutucu
Anakart:Biostar A620MP-E PRO AM5 DDR5 Anakart
Ram:Kingston Fury Beast RGB 16 GB(2X8) DDR5 5600 Mhz CL40 Ram
Depolama: 2TB SSD + 1TB HDD
PSU: Corsair RM850 850W Güç Kaynağı
Kasa:Gamepower Warcry 6X Fanlı
1.Bu bileşenler birlikte sorunsuz ve sağlam çalışır mı,ekran kartı ve işlemci birbirini rahat besler mi yoksa daha uyumlu ekran kartı-işlemci çifti öneriniz var mı(bütçeye uygun).
2.Gaming Laptoptan geçeceğim için sıcaklık değerlerine takıntılıyım malum laptopta oyun oynarken 85-90 dereceleri görüyor bu PC de sıcaklık değerleri nasıl olur , iyi soğutur mu.
3.Gamepower warcry kasasına çoğu kişi fırın diyor ama tam 10 adet fan takılacak sıvı soğutucuyla beraber nasıl iyi soğutamaz anlayamadım, hava akışını doğru bir şekilde ayarlayacağım istediğim sıcaklık değerleri en ağır oyunlarda bile max 65-70 derece(İşlemciye overclock yapacağım) sizce bu kasa sorun yaşatır mı