teşekkür ederim hocam yani 7500f 4060lı sistem yerine işlemci ve ekran kartı olarak ikinci ele yönelmek daha mantıklı mı sizce ve ne önerirsiniz ikinci elde kart ve işlemci olarakİyi akşamlar daha demin bir arkadaşa önerdim. Hazır sistem olarak bence iş görür bir sistem
tabii ki bu parçaları ikinci el de toplayıp daha uygun fiyata getirebilirsiniz sistemi.
İkinci ele yönelmek bence mantıklı. Piyasaya hakimseniz ve ikinci el alirken biraz dikkat ediyorsanız bence ikinci ele yönelin. 4060 yerine ikinci elde 6900 xt önerebilirim. İşlemci içinde i5 13400 f ama işlemcide amd tarafındayım alıcaksanız amd alınteşekkür ederim hocam yani 7500f 4060lı sistem yerine işlemci ve ekran kartı olarak ikinci ele yönelmek daha mantıklı mı sizce ve ne önerirsiniz ikinci elde kart ve işlemci olarak
işlmci amd ekran kartı amd olursa f/p intel+amd olursa modern intel+intel olursa taraf tutma intel/amd+nvidia olursa hafif kerizlik alameti olur bilgin olsun.çok iyi anlayan bir arkadaşım var o konuda sıkıntı yaşamam hocam ve sizcede işlemcimin amd olması mantıklı değil mi
Çok güzel anlatmışsınız bi konu ancak böyle kısa anlatabilirdi.işlmci amd ekran kartı amd olursa f/p intel+amd olursa modern intel+intel olursa taraf tutma intel/amd+nvidia olursa hafif kerizlik alameti olur bilgin olsun.
tam olarak istediğim f/p bir sistem hocamişlmci amd ekran kartı amd olursa f/p intel+amd olursa modern intel+intel olursa taraf tutma intel/amd+nvidia olursa hafif kerizlik alameti olur bilgin olsun.
Çok güzel anlatmışsınız bi konu ancak böyle kısa anlatabilirdi.
lütfen bana yardım edin çıkayım şu cendereden ahahahahahÇok güzel anlatmışsınız bi konu ancak böyle kısa anlatabilirdi.
o zaman sadece amd kullan vram olarak da 12 altı ekran kartı alma alacağın zaman m2 ssd de de dram+slc olmasına dikkat et sıkıntısız götürsün senitam olarak istediğim f/p bir sistem hocam
Hocam biraz işin ucu sende araştır iyice forumlara bak illaki bulursun kafana yatan bi sistem yt den bak kolay gelsintam olarak istediğim f/p bir sistem hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
lütfen bana yardım edin çıkayım şu cendereden ahahahahah
eyvallah hocam sağ ol 3-4 gündür sabah akşam sistemlere bakıyorumHocam biraz işin ucu sende araştır iyice forumlara bak illaki bulursun kafana yatan bi sistem yt den bak. Zor ama bulursun kolay gelsin
Noctua Kule tipi soğutucu güzel bir marka. sistem ddr5 işlemci yeterli ekran kartı güzel. 30k ya değer gibihttps://www.sahibinden.com/ilan/iki...paign=sahibinden_paylas&utm_content=174536269
bu sistem nasıl sizce bence harika 30 a düşürmeye çalışıyorum ...
Mesaj otomatik birleştirildi:
eyvallah hocam sağ ol 3-4 gündür sabah akşam sistemlere bakıyorum