Çözüldü✓ Pc toplıyacağım yardım edermisiniz

7800x3d taşır, bi gpu konusunda emin olamadım. Ama sonra değiştireceğim demiştiniz, o yüzden bir şey demiyorum :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepsi kaliteli hocam, içime sinmeyen tek anakart. Bir şey bildiğimden değil ama Colorful 10-20 yıldır yapıyor bu işi, MSI ASUS ise 40 yıldır yapıyor. Biostar, Sapphire, Colorful, NZXT anakartları bana pek güven vermiyor. Bios'un farklı arayüzü olması veya updateleri geç gelmesi veya gelecek olması bile soru işareti benim için. Ön yargıyı kırmam zaman alacak:)

7800x3d taşır, bi gpu konusunda emin olamadım. Ama sonra değiştireceğim demiştiniz, o yüzden bir şey demiyorum :)
zaten hocam şimdilik 2 yıla kadar ram almış kasa değişmiş ekran kartı değişmiş belki soğutucu değişmiş bile olabilir hepsini taksitle yapacağım yardımlarınız için çok ama çok teşekkür ediyorum aldığım anda ilk sizi haberdar edeceğim hayırlı ramazanlar diliyorum

Hepsi kaliteli hocam, içine sinmeyen tek anakart. Temelsiz ama Colorful 10-20 yıldır yapıyor bu işi, MSI ASUS ise 40 yıldır yapıyor. Biostar, Sapphire, Colorful, NZXT anakartları bana pek güven vermiyor.
değiştirebilirim hocam 2 bin daha bütçem var yani hala eagle yapabilirim

zaten hocam şimdilik 2 yıla kadar ram almış kasa değişmiş ekran kartı değişmiş belki soğutucu değişmiş bile olabilir hepsini taksitle yapacağım yardımlarınız için çok ama çok teşekkür ediyorum aldığım anda ilk sizi haberdar edeceğim hayırlı ramazanlar diliyorum

değiştirebilirim hocam 2 bin daha bütçem var yani hala eagle yapabilirim
Rica ederim hocam foto beklerim :) güzel dizin 3 tane fan almanız gerekecek biraz masraf ama değer. Gpunuz ve kasa hava akışına katkı sağlayacak bu da çok önemli özellikle hava soğutucu kullanırken. Bu gece almayacakanız, yarın dinç kafayla düşünmek isterim😂 gözlerden uyku akıyor.

Rica ederim hocam foto beklerim :) güzel dizin 3 tane fan almanız gerekecek biraz masraf ama değer. Gpunuz ve kasa hava akışına katkı sağlayacak bu da çok önemli özellikle hava soğutucu kullanırken. Bu gece almayacakanız, yarın dinç kafayla düşünmek isterim😂 gözlerden uyku akıyor.
benimde çok teşekkür ediyorum topladığım anda size foto atarım teşekkürler iyi akşamlar bu arada çözüldü atıyorum sıkıntı yoksa steam hesabınız varsa verin eklim hocam

benimde çok teşekkür ediyorum topladığım anda size foto atarım teşekkürler iyi akşamlar bu arada çözüldü atıyorum sıkıntı yoksa steam hesabınız varsa verin eklim hocam
Olur hocam, yarın özelden dönüş yaparım.

Geri