- Konu Sahibi Konu Sahibi
fazladan kalsın en son baktiğimda fiyat performans olarak gördüm olmadı bizim arkadaslara satarMX5 nereden buldun ve neden 20gr![]()
fazladan kalsın en son baktiğimda fiyat performans olarak gördüm olmadı bizim arkadaslara satarMX5 nereden buldun ve neden 20gr![]()
Sen bana maksimum butceni soyle kasa içinfazladan kalsın en son baktiğimda fiyat performans olarak gördüm olmadı bizim arkadaslara satar
Sen bana maksimum butceni soyle kasa için
Intel yeni seri islemci yapmadigi surece suan almak mantıklı değil.yani intel kalmak isterim
max 102 binSen bana maksimum butceni soyle
Mevcut haliyle cidden kötü.hocam yav intel nedir AMD çakcan geccen tertemizx870 intel mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynısını dedim
gerçekten intel alınması mantıksız 12 serisinden beri al benisi yok artık soket değiştirme derdi desen zaten ohoMevcut haliyle cidden kötü.hocam yav intel nedir AMD çakcan geccen tertemiz
Su mesajlara bir bak benim topladigim ve hazir aistemlerde var.İşlemci: Intel Core i7 13700K
Anakart: MSI PRO Z790-A MAX DDR5
Ekran Kartı: GALAX RTX 5070 EX Gamer 3 Fanlı
Bellek: G.Skill Ripjaws S5 2x16GB 5600MHz CL46
Depolama: Samsung 990 EVO 1TB
Güç Kaynağı: High Power Performance FS HP1-S21000 F12S Gen5 1000W
İşlemci Soğutucu: Arctic Liquid Freezer II 420 ARGB
Kasa: Lian Li Lancool III ARGB E-ATX
Monitör: MSI Optix MAG274QRF-QD 27 inç 2K 1ms IPS 165Hz
Klavye: Royal Kludge RK71 BlackBerry Mousse RGB Kablolu
Fare: SteelSeries Rival 3 RGB
Termal Macun: Arctic MX-5 20gr
İşlemci Çerçevesi: Thermalright LGA 1700-BCF
monitör: Msı optix mag27qrf qd 27 inç 2k 1ms IPS 165Hz
klavye: Royal kludge RK71 BlackBerry mousse rgb kablolu
Oyun oynamak için kullanacağım, özellikle Valorant-CS gibi oyunlara yönelik bir sistem olmasını istiyorum. Toplama veya hazır fark etmez tüm önerilerinizi bekliyorum sadece kasa olacak diğer ekipmanlarım var. Bütçeyi aşabilirsiniz.
ben 3d modelleme, yazılim için topluyorum arada bir cs girerim ama şimdi gitmem gerek mesajlara hemen dönemeyebilirim dostlarSu mesajlara bir bak benim topladigim ve hazir aistemlerde var.