Neler Yeni

30K gaming laptop Önerisi

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Başlıktan belli zaten 30k laptop arıyorum ne önerirsiniz

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
bütçe artarsa monster 21.7

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne için kullanacaksınız. ihtiyaçlarınız neler ?
Hocam oyun için kullanıcam kasasıda biraz dayanaklı olsun istiyorum son kullandığım laptopu artık kullanmamın sebebi elektronik arıza değil kasası dağıldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu modellerini hepsini daha önce inceledim MSI kasa monster arkadaşımda vardı ayrıntılı inceledim gerçekten çok güzel Asus rog strixde 6.nesil işlemcisiyle ddr5 ramiyle kalitesiyle çok çekici fakat 30k verdim mi 3070 olsa daha iyi olur. Diğer 3070 li monster ın aynısının 10. Nesil işlemcili versiyonu nu iki hafta kullandım çok ısınıyor soğutmasını pek beğenmedim ama başka model bulamassam ya onu tercih edicem yada Asus rog strix

Son düzenleme:

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Hocam oyun için kullanıcam kasasıda biraz dayanaklı olsun istiyorum son kullandığım laptopu artık kullanmamın sebebi elektronik arıza değil kasası dağıldı

Bu modellerini hepsini daha önce inceledim MSI kasa monster arkadaşımda vardı ayrıntılı inceledim gerçekten çok güzel Asus rog strixde 6.nesil işlemcisiyle ddr5 ramiyle kalitesiyle çok çekici fakat 30k verdim mi 3070 olsa daha iyi olur. Diğer 3070 li monster ın aynısının 10. Nesil işlemcili versiyonu nu iki hafta kullandım çok ısınıyor soğutmasını pek beğenmedim ama başka model bulamassam ya onu tercih edicem yada Asus rog strix
3070 cihaz için bütçe yüksetlmek gerekiyor hocam ne yazık ki. Max-Q 3070 ile Max-P 3060'ın güçleri yakın çünkü. Tongfang kasalar gayet iyi GPU'nun maximum 85 derece olması gerekiyor. O kadar çıkacağını düşünmüyorum cihazın. Testlerini yaptınız mı? 10.nesil cihazın.

GPU sıcaklığı 85 derece olmuyorsa bir sıkıntı olmaz.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

Elimde böyle bir bilgisayar var ilgilenirseniz Piyasadaki en güçlü 3070 diyebilirim. Daha kutusunu açalı 3 hafta oluyor, daha hafif bir modele geçmek istiyorum bende yoksa satmazdım.

Almayacaksanız bile
İnceleme videosunu bırakıyorum, 2021 üstü omenlerin hepsi aynı kaliteyle üretiliyor, Omen modelleri hakkında genel bir bilgiye sahip olabilirsiniz.

Bu cihazın özelliklerine muadil gibi gözükse de güç kaynağı sebebiyle tam aynı performansı vermeyecektir ama

bu modeli öneririm. Bu fiyat bandında tercih edilebilir tek laptop. Eğer 36 ya çıkabilirseniz MSİ CROSSHAİR serisi var.

Bunu da öneririm, mux olmamasına rağmen msi ın kaliteli bios yazılımı sayesinde o kadar fark olmuyor. Sorunuz olursa her zaman yazabilirsiniz. @berke. ve ben genelde buralarda oluyoruz, bilgi veririz.

Alikoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ali koç
Top Bottom