Arkadaşın laptop ile oyun oynayacakmı?Selam, üni için bir arkadaşım 30k bütçe ile laptop lazım. Bütçeyi aşmazsanız sevinirim.
Amazonda 27K 8gb ram modeli aynısı mı?LENOVO LOQ Intel Core i5-12450H 16GB 512GB SSD RTX4060 8GB DOS 15.6" 144hz Gaming Laptop 82XV00NKTX Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LENOVO LOQ Intel Core i5-12450H 16GB 512GB SSD RTX4060 8GB DOS 15.6" 144hz Gaming Laptop 82XV00NKTX yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kardeşime daha yeni şunu aldım.
Arada sıradaArkadaşın laptop ile oyun oynayacakmı?
O zaman bunu alıp ram takviyesi yap.Amazonda 27K 8gb ram modeli aynısı mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arada sırada
Üstte bende bundan bahsetmiştim, ekranı pek hoşuma gitmedi başka seçenek var mı diye bakıyordum.O zaman bunu alıp ram takviyesi yap.
Bu fiyata rtx 4060 laptop bulamazsın hocam ekranı 45 NTSC ama al geç ben şahsen ekranı 45 NTSC diye bu bütçede rtx 4060 laptop varken rtx 4050 laptop almam.Üstte bende bundan bahsetmiştim, ekranı pek hoşuma gitmedi başka seçenek var mı diye bakıyordum.
Nerede var hocam kaynak atarmısın?Ekranında gözle görülür bir ghosting var kullananlar rahatsız olduklarını dile getiriyorlar yine bir araştırmanızı tavsiye ederim
Hocam Trendyol linkindeki bazı yorumlarda var amazondaki linktede olduğunu hatırlıyorum ve forumda pek çok kişi bu sorunu dile getiriyor konuları bulursam atarım buraya 25ms ekran sahipNerede var hocam kaynak atarmısın?
Hocam ghosting şans işi incelemesi var öyle bir sorunu yok bakabilirsin ama öyle bir sorunu olmadığı ghosting anlamına gelmez tabi ghosting çıkabilir teknoloji sonuçta bu ama öyle bir sorunu yok normal yani.Hocam Trendyol linkindeki bazı yorumlarda var amazondaki linktede olduğunu hatırlıyorum ve forumda pek çok kişi bu sorunu dile getiriyor konuları bulursam atarım buraya
İncelemelerinde pek ghosting testi yapıldığını düşünmüyorum 25ms %45 ntsc ekran sırf 4060 için mantıklı mı bariz bi ghosting sorunu olmasına rağmenHocam ghosting şans işi incelemesi var öyle bir sorunu yok bakabilirsin ama öyle bir sorunu olmadığı ghosting anlamına gelmez tabi ghosting çıkabilir teknoloji sonuçta bu ama öyle bir sorunu yok normal yani.
İncelemelerinde pek ghosting testi yapıldığını düşünmüyorum 25ms %45 ntsc ekran sırf 4060 için mantıklı mı bariz bi ghosting sorunu olmasına rağmen