Ariseks 80+ Gold Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 5,432 11 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Revainer yazmış: İş yapmaz bence biraz daha koyup üstüne ikinci elden daha büyüğüne bakılmalı. Devamı için tıklayın... Monitörün yanına koydum iyi kötü idare ediyor oyun oynarken terlemedim zaten 30 TL çok bir şey beklememek lazım ama o da mantıklı
Revainer yazmış: İş yapmaz bence biraz daha koyup üstüne ikinci elden daha büyüğüne bakılmalı. Devamı için tıklayın... Monitörün yanına koydum iyi kötü idare ediyor oyun oynarken terlemedim zaten 30 TL çok bir şey beklememek lazım ama o da mantıklı
FERRUM 80+ Gold Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 8,230 En İyi Cevap 2 15 Ağustos 2021 #15 Bunun hemen hemen aynısını uzun zaman Alanya sıcağında kullandım fiyatına göre iyi olduğunu düşünüyorum.
Bunun hemen hemen aynısını uzun zaman Alanya sıcağında kullandım fiyatına göre iyi olduğunu düşünüyorum.
rookie27 80+ Gold Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 6,911 15 Ağustos 2021 #16 Bugün Koçtaş` da denedim aynı modeli alacaktım hatta gram işe yaramıyor boşuna para vermeyin. Gidin kasanıza fan alın bu para ile daha iyi.
Bugün Koçtaş` da denedim aynı modeli alacaktım hatta gram işe yaramıyor boşuna para vermeyin. Gidin kasanıza fan alın bu para ile daha iyi.