Kasana sığmama gibi bir sorun olmuyacaktır. T6 Ultradan daha iyi bir soğutucu bulamazsın o fiyata.Spec delta RGB
Plat olmaya gerek yok.Tabi sen platsın , şimdi senin dediğin doğrudur sen haklısındır
Rehber yaparsın faydalıdır eyvallah laf eden yok,etmeye de hakkımız yok zaten.Sadece böyle gereksiz çıkışmalar,laf sokma çabaları bunlar insanı rahatsız ediyor.Plat olmaya gerek yok.
Güzel incelemeler rehberler bilgilendirmeler yaparsan faydalı olduğun anlaşılır.
Bütçeyi yazmayı unuttum bütçe: 200tl
T6 Ultra. Kasan nedir ?Bütçeyi yazmayı unuttum bütçe: 200tl
Laf sokma çabam yok.Rehber yaparsın faydalıdır eyvallah laf eden yok,etmeye de hakkımız yok zaten.Sadece böyle gereksiz çıkışmalar,laf sokma çabaları bunlar insanı rahatsız ediyor.
Kasana sığmama gibi bir sorun olmuyacaktır. T6 Ultradan daha iyi bir soğutucu bulamazsın o fiyata.Spec delta RGB
Spec delta RGB
Dostum ben senin için konuşmuyorum zaten Barış isimli arkadaş için konuşuyorum.Sen ona sinir oluyorsun doğrudur eyvallah.Bende bu arkadaşın tavırlarına sinir oluyorum.Laf sokma çabam yok.
Bu arkadaş her zaman aynısını yapıyor.
Yok onu sat bunu al gibi yorumlardan nefret ediyorum.
Başkası yazsa yine üstüne giderim.
1-Barış abi hani pat taki barış misınSoğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com