Neler Yeni

Yardım 31000₺ ye gaming laptop

Garndkins

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Abbas Berk Kızılkaya
Bütçe
31000
Merhabalar ben gaming laptop almak istiyorum ve bütçem 31.000₺,1₺ fazlası olamaz malesef ve almak istediğim pc oyun odaklı olsun istiyorum 4000 serisi istiyordum ama bütçe sıkıntı 4000 serisi istememin sebebi dlss 3.0 olması hp pc lere baktım baya iyiler soğutma fan sesi tasarım olarak ama onlar da ki sıkıntı ssd yuvası 1 tane olması ama çokta büyük bir sıkıntı değil ilerleyen zamanlarda 2tb yükseltilir anlayacağınız geliştirmeye açık performansı iyi olan iyi fps verecek elimde yanmayacak ve kalmayacak bir biligisayar beni 2 veya 3 sene net bir şekilde götürecek bir leptop tavsiyesi istiyorum.HEPSİBURADADAN ALMAK İSTİYORUM SEBEBİ DE ŞİMDİ AL 3 AY SONRA ÖDE FIRSATINI KULLANMAK İSTEMEM.

Cevap veren ve yardımcı olaya çalışan herkese şimdiden teşekkür ederim.👍❤️

Garndkins

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Abbas Berk Kızılkaya
Biraz daha çıkabilirsen bunu al: https://www.amazon.com.tr/dp/B0C85JQYQ6?tag=akakceprime-21

Bu arada arkadaşın attığı sistem iyi ama işlemci düşük kalıyor üstte atılan diğer modellerde gömülü yapay zeka var ben olsam 7535hs'li laptopa para vermem.

Bu modellerde yapay zeka var bu işlemcilerden biri varsa al yoksa alma. Aynı para zaten

Alıntıyı görüntüle
Yardımın için teşekkür ederim ama hiç çıkamam malesef bunların olduğu 31000 tl olan başka yok mu yapay zeka kötümü performansı etkiliyormu

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,275
İsim
Sinan Aba
Yardımın için teşekkür ederim ama hiç çıkamam malesef bunların olduğu 31000 TL olan başka yok mu yapay zeka kötümü performansı etkiliyormu
Yapay zekalı işlemciler daha performanslı ve daha az ısınıyor. Kamera özellikleri nesne odaklama, arkaplan bulanıklaştırma, göz teması gibi özellikleri var.

Aynı zamanda içindeki ai'a resim yükleyip nesnleri seçebiliyor tabi bunlar daha başlangıç daha bir sürü şey eklenecek. Bir kaç yıl sonra ne kadar önemli olduğunu göreceksin.

1703160865567.png

1703160916978.png

Bu alınabilir 120w olması lazım.

Garndkins

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Abbas Berk Kızılkaya
Yapay zekalı işlemciler daha performanslı ve daha az ısınıyor. Kamera özellikleri nesne odaklama, arkaplan bulanıklaştırma, göz teması gibi özellikleri var.

Aynı zamanda içindeki ai'a resim yükleyip nesnleri seçebiliyor tabi bunlar daha başlangıç daha bir sürü şey eklenecek. Bir kaç yıl sonra ne kadar önemli olduğunu göreceksin.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Anladığım kadarıyla yapay zekalı al diyorsun yapay zekası olmayanı alma yani tercih etme diyorsun tamamdır teşekkür ederim inşallah hepsiburada da vardın çünkü ordan almam gerekiyor 3 ay sonra öde fırsatı kullanmak istiyorum

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,275
İsim
Sinan Aba
Anladığım kadarıyla yapay zekalı al diyorsun yapay zekası olmayanı alma yani tercih etme diyorsun tamamdır teşekkür ederim inşallah hepsiburada da vardın çünkü ordan almam gerekiyor 3 ay sonra öde fırsatı kullanmak istiyorum
Ben tercih etmem artık ai zamanı çok hızlı yayılmaya başladı ve geleceğe ayak uydurmak daha iyi bence.

Garndkins

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Abbas Berk Kızılkaya

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Aynısı galiba değil mi ?

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,275
İsim
Sinan Aba
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç