Alınır benceArkadaşlar almadığım her gün çığ gibi büyüyen fiyatlardan yoruldum yorumlarsanız sevinirim bu fiyat bütçemin tamamını belirliyor alternatifiniz varsa o da olur
Daha uygun fiyata yokArkadaşlar almadığım her gün çığ gibi büyüyen fiyatlardan yoruldum yorumlarsanız sevinirim bu fiyat bütçemin tamamını belirliyor alternatifiniz varsa o da olur
Neden hocam 5800x için 240 yada 280mm sıvı soğutma önerilir. Zaten.O Soğutucunun o İşlemciye düzgün yeteceğini sanmıyorum, @bana beko derler
240MM diye bakılırsa en ucuz 240Lığı da alsın aynı soğutmayı verir, soğutabileceği TDP değerleri ve soğutmanın verimliliği var, @bana beko derler uzman bu konudaNeden hocam 5800x için 240 yada 280mm sıvı soğutma önerilir. Zaten.
Hocam o soğutma yeter ama yetmez diye düşünürse konu sahibi Corsair 240mm alabilir.240MM diye bakılırsa en ucuz 240Lığı da alsın aynı soğutmayı verir, soğutabileceği TDP değerleri ve soğutmanın verimliliği var, @bana beko derler uzman bu konuda
Kasa h710 var seçeneklerde onunla bu kasanın bi farkı var mıdır peki arkadaşlarKasa disinda guzel