Neler Yeni

32 GB SD Kart Önerisi

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
16GB telefonum var 32gb yapmak istiyorum öneriniz var mıdır? Ve 16gb daki verilerimi aktarabilecek miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@oguzhnsrmn

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Siri cevaplıyorİ
Hepsiburada'dan Sandisk'in SD Kartlarına bakabilirsin. SanDisk Ultra® 16GB 80MB/s microSDHC™/microSDXC™ UHS-I Fiyatı (hepsiburada.com)
Trendyol'da da bulabilirsin paylaş kazan kampanyası geliyor yaklaşık 10 TL'ye geliyor o zaman galiba.
Gelelim senin soruna. Sistem verilerini aktaramazsın. Medya içeriklerini ve oyunları-uygulamaları (uygulamalarda ben SD kartı çıkarıp takınca bir daha uygulamalar açılmıyordu. Belki SD sıkıntılıdır ama bilemiyorum (medyalarda bu sıkıntı yok) SD kartı takıp birdaha çıkarmamak kaydıyla uygulama-oyunlarını da aktarabilirsin)

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siri cevaplıyorİ
Hepsiburada'dan Sandisk'in SD Kartlarına bakabilirsin. SanDisk Ultra® 16GB 80MB/s microSDHC™/microSDXC™ UHS-I Fiyatı (hepsiburada.com)
Gelelim senin soruna. Sistem verilerini aktaramazsın. Medya içeriklerini ve oyunları-uygulamaları (uygulamalarda ben SD kartı çıkarıp takınca bir daha uygulamalar açılmıyordu. Belki SD sıkıntılıdır ama bilemiyorum (medyalarda bu sıkıntı yok) SD kartı takıp birdaha çıkarmamak kaydıyla uygulama-oyunlarını da aktarabilirsin)
Sadece WhatsApp mesajlarımı aktarmak istiyorum. Mümkün mü?

Top Bottom