32 kg kilo vereceğim yardım lazım

Wouix

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhaba arkadaşlar, 183 boy 102 kiloyoum şu an Şişman (Obez) - I. Sınıf olarak gözüküyorum ve kilo vermeyi kafaya koydum 32 kilo vermeyi düşünüyorum yani 70 kg düşmeyi hedefim 70 kg olmak kafamda 2-3 tane soru var tek konuda sormak istedim kilo verenler yardımcı olabilir mi madde halinde cevap verirseniz sevnirim?
1-32 kilo verince yüzüm çok değişir mi?
2-şişman obez 1 olarak gözüküyorum ve sürekli yorgun hissediyorum 70 kg olunca bu yorgunlukta gider mi?
3-kilo verirsem boy uzar mı?

1-) Yüzünde zayıflayacağı için şekli değişir ancak öyle ameliyat falan gerekmez diye tahmin ediyorum.
2-) Ağırken daha çok enerji harcarsın ve bu enerjiyi toplaman zaman alır, o yüzden bu yorgunluk. Zayıfladıktan sonra daha fit ve spora yatkın bir vücudun olacak. O yüzden şişmankenki kadar yorulmazsın.
3-) Kilo verirsen kilo vermiş olursun boyun uzamaz. Boy yaş ile alakalı.

Zayıflamak içinde bir kaç tüyo vereyim. Bol su iç, akşam yemeklerini erken ye (Örneğin 16.00-17.00 gibi) ve ertesi sabaha kadar meyve haricinde pek bir şey yememeye çalış. Yaz geliyor, yüzmeni tavsiye ederim. Yüzme aşırı derecede kalori yaktırır. Spora git düzenli olarak.

Tabii bunları böyle söylüyoruz da söylemesi kolay yapması zor. Eğer pes etmezsen ve düzenli şekilde kilo vermeye odaklanırsan 6 ay 1 yıla kadar güzel sonuçlar alırsın.

Bu arada ideal kilon 80 ve çevresi. 32 kilo vermene gerek yok.

Son düzenleme:
1-) Yüzünde zayıflayacağı için şekli değişir ancak öyle ameliyat falan gerekmez diye tahmin ediyorum.
2-) Ağırken daha çok enerji harcarsın ve bu enerjiyi toplaman zaman alır, o yüzden bu yorgunluk. Zayıfladıktan sonra daha fit ve spora yatkın bir vücudun olacak. O yüzden şişmankenki kadar yorulmazsın.
3-) Kilo verirsen kilo vermiş olursun boyun uzamaz. Boy yaş ile alakalı.

Zayıflamak içinde bir kaç tüyo vereyim. Bol su iç, akşam yemeklerini erken ye (Örneğin 16.00-17.00 gibi) ve ertesi sabaha kadar meyve haricinde pek bir şey yememeye çalış. Yaz geliyor, yüzmeni tavsiye ederim. Yüzme aşırı derecede kalori yaktırır.
saol kanka 2020 pandemiden önce fit bir adamdım üniversiteler kapanınca yamyam gibi yemek yedim 22 kilo aldımya

saol kanka 2020 pandemiden önce fit bir adamdım üniversiteler kapanınca yamyam gibi yemek yedim 22 kilo aldımya
Günde kaç kalori alıyordun? Kaç öğün besleniyordun? Yediğin yiyecekler ne ağırlıklıydı (karbonhidrat protein vb.)? Fast Food tarzı mı beslendin ev yemekleri tarzı mı?

Merhaba arkadaşlar, 183 boy 102 kiloyoum şu an Şişman (Obez) - I. Sınıf olarak gözüküyorum ve kilo vermeyi kafaya koydum 32 kilo vermeyi düşünüyorum yani 70 kg düşmeyi hedefim 70 kg olmak kafamda 2-3 tane soru var tek konuda sormak istedim kilo verenler yardımcı olabilir mi madde halinde cevap verirseniz sevnirim?
1-32 kilo verince yüzüm çok değişir mi?
2-şişman obez 1 olarak gözüküyorum ve sürekli yorgun hissediyorum 70 kg olunca bu yorgunlukta gider mi?
3-kilo verirsem boy uzar mı?
Öncelikle bu kadar yüksek oranda kiloyu kendi başınıza vermenizi önermem, bir diyetisyen kontrolünde ve sporla destekleyerek vermelisiniz aksi takdirde sağlık sorunları ve sarkmalar yaşayabilirsiniz.
1-Kişiden kişiye değişiyor, bazıları yüzden çok yağ kaybederken bazıları orantılı kaybediyor. Çok kaybedenlerin yüzleri değişir, gıdının ve yanakların erimesiyle daha köşeli bir yüz hattına sahip olursunuz. Burnunuz büyükse o ön plana çıkar.
2-Eğer tek sebep kiloysa evet gider. Ancak altta yatan bir demir eksikliği veya vitamin eksiklikleri varsa, tiroid değerleri düşükse gitmez.
3-Postürünüz düzeleceği için çok az da olsa boy uzaması olur. Kilonun getirdiği kifoz (kamburluk) hallolunca daha dik durmaya başlarsınız.

Yemek yemeye devam edebilirsin. Tek yapman gereken bir yere giderken bisiklet kullanman. Ayı gibi yemek yiyordum bisiklet sürdüğüm için 60 kilodan fazla kilo alamıyordum. Bisiklet sürmeyi bıraktım ve kilo almaya başladım..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,651
Üyeler
192,446
Son üye
Inactus
Geri