mhz lerine baksana!?!?!İkisi de aynı model, Allah Allah.
hmm hangi siteden alıyımRam farkı var. 3200 mhzlik anakarta 3600 takamazsın. Önerim yüksek olanı alman.
Diyorum ki ikisi de aynı model, niye Mhz'leri farklı?mhz lerine baksana!?!?!
Mesaj otomatik birleştirildi:
hmm hangi siteden alıyım
Ucuz olandan. Hepsi aynıysa incehesap ve ya vatandan al.hmm hangi siteden alıyım
Bu anakartlar overclok yapılmış hali 3200ün falan. Aynı kart sadece oc edition gibi düşün.Diyorum ki ikisi de aynı model, niye Mhz'leri farklı?
Anladım tamamdır. 3600 olanı daha iyidir o zaman.Bu anakartlar overclok yapılmış hali 3200ün falan. Aynı kart sadece oc edition gibi düşün.
Bu anakartlar overclok yapılmış hali 3200ün falan. Aynı kart sadece oc edition gibi düşün.
b450m s2h v2 alıyımmı yoksa b450m s2h daha mı iyiBu anakartlar overclok yapılmış hali 3200ün falan. Aynı kart sadece oc edition gibi düşün.
Ucuz olanı al çok önemli farkları yok.b450m s2h v2 alıyımmı yoksa b450m s2h daha mı iyi
Ucuzu alın.baksanaGigabyte B450M-S2H V2 Socket AM4, DDR4 3200(O.C.), M.2, USB 3.1 Gen1, HDMI, DVI, m-ATX Anakart
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
b450m s2h v2 alıyımmı yoksa b450m s2h daha mı iyi