Şahsen Senin Yerinde Olsam r3 4300g Alıp İleride Ekran Kartı Takarım Ki Monitöre Boşa Para Vermiş OlmayayımYazdıklarıma dikkatli bakarsabız yanlarına parantez içinde aldığım fiyatı yazdım
Şahsen Senin Yerinde Olsam r3 4300g Alıp İleride Ekran Kartı Takarım Ki Monitöre Boşa Para Vermiş OlmayayımYazdıklarıma dikkatli bakarsabız yanlarına parantez içinde aldığım fiyatı yazdım
Bende öyle düşünmüştüm hem sıfır hemde yeterli olur diye düşündüm 2 yıllık kartlara 20 fps için 2000 tl değmeyeceğini düşündüm genelde garantisi bitmiş ekran kartları tavsiye ediliyorduŞahsen Senin Yerinde Olsam r3 4300g Alıp İleride Ekran Kartı Takarım Ki Monitöre Boşa Para Vermiş Olmayayım
Ramler neden dğeişmeli hocam 650 TL'ye daha iyisi olduğunu sanmıyorumHocam monitör eğer ileriye dönük bir sistem oluşturacaksanız gayet ideal.
Ramlar ve Psu bence değiştirilmeli.
Kasayı önermiyorum.
Gigabyte SSD'lerin de şuana kadar kötü bir yorum görmedim.Sandisk gibi kronik sorunlu değil sanırsam.
İkinci el işlemci ve ekran kartı bulursan bence iyi olur.Şuan da sıfıra alınacak işlemciler ve ekran kartları fiyatlarını zerre hak etmiyor.
100tl farkla corsair 2x8 16gb 3200mhz vardıBende öyle düşünmüştüm hem sıfır hemde yeterli olur diye düşündüm 2 yıllık kartlara 20 fps için 2000 TL değmeyeceğini düşündüm genelde garantisi bitmiş ekran kartları tavsiye ediliyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ramler neden dğeişmeli hocam 650 TL'ye daha iyisi olduğunu sanmıyorum
Hocam bir 3 4 5 ay kullansam sorun olur mu ki sonra değiştirebilirim psunun bu fiyattaki bir sistemi rahat doyuracağını düşünüyorum yada böyle bir psunun ne gibi eksileri olabilir?Kullanılması çöp olmadığı anlamına gelmiyor. Çöp yani anlayacağın.
Hocam linkteki ürün bende 900 TL gözüküyor.Bende öyle düşünmüştüm hem sıfır hemde yeterli olur diye düşündüm 2 yıllık kartlara 20 fps için 2000 TL değmeyeceğini düşündüm genelde garantisi bitmiş ekran kartları tavsiye ediliyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ramler neden dğeişmeli hocam 650 TL'ye daha iyisi olduğunu sanmıyorum
Hocam linkleri yazdığım yere aldığım fiyatıda yazdım ama birçok kişi anlamadı sanırımHocam linkteki ürün bende 900 TL gözüküyor.
Ramlarde corsair,Patriot,apacer...gibi markalar tercih edin.
Raporlandınız forum kurallarına baksanız iyi olurPSU çöp. RAM'i Ankara pavyonu gibi alacağına PSU'ya bütçe ayırsaymışsın keşke.
XPG Pylon 650B-BKCEU 650W 80 Plus Bronze 120mm Gaming Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
800 TLRam 650 TL değil
Ne 800 tl800 TL
SHP650 V2 iyi mi diyorsun? Korumaları eksik. Birkaç ay idare eder ancak günümüz için iyi bir PSU değil.Raporlandınız forum kurallarına baksanız iyi olur
12- Bilmediği konu hakkında yanlış bilgi vermek ve C4, çöp gibi bilgi içermeyen tabirler kullanmak.
İyi demedim fakat çöp kaba oluyor onun yerine psu kötü diyebilirdin?SHP650 V2 iyi mi diyorsun? Korumaları eksik. Birkaç ay idare eder ancak günümüz için iyi bir PSU değil.
PSU üzülmesin diye mi hocam?İyi demedim fakat çöp kaba oluyor onun yerine psu kötü diyebilirdin?