3250TL'ye Asus TUF Gaming VG249Q1A alınır mı?

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,030
2. El monitör alacağım hiçbir sorunu yokmuş modeli Asus TUF Gaming VG249Q1A ve 3250 TL sizce alınır mı?

d660155e-e9a1-419a-aeac-b5776b8c3d9f.jpg

Alınabilir güzel monitör düz 3k teklif ederdim yerinde olsam

bence de alınabilir hocam ama bütçeniz varsa 2k 27 inc bir ekran almanızı öneririm.

bence de alınabilir hocam ama bütçeniz varsa 2k 27 inc bir ekran almanızı öneririm.
Arkadaşın imzasındaki sistem çok zayıf onu kullanıyorsa 2k oyun açması imkansız

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
  • Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
3500 den düştü yine düşürebilirim

Gerek yok hocam zaten büyük oyunlar oynamayacağım genellikle Valorant,Cs ve günlük kullanım. Ben bakıyorumda ghosting çok sıkıntı yaparmı acaba
Hocam daha iyi bir monitör her zaman vardır bu monitör yeterlidir gibime geliyor 3k altı bundan daha iyi bir monitör varsa araştırıp onu alın ama size tavsiyem yeni bir gpu almak olur monitörden önce

Hocam daha iyi bir monitör her zaman vardır bu monitör yeterlidir gibime geliyor 3k altı bundan daha iyi bir monitör varsa araştırıp onu alın ama size tavsiyem yeni bir gpu almak olur monitörden önce
Yapacak birşe yok maalesef o kadar bütçem yok, gerekte yok zaten benim ekran kartım bana yetiyor

Alınır gayet güzel model tavsiye ederim.

Sakın almayın kronik arızası var. Birer gün arayla internetten sipariş verdim 35.nci ayda biri, 2 hafta sonra da diğeri aynı arızayı verdi. Görüntü kayıyor ekranda görüntüyü düz sabit bir şekilde oluşturamıyor. Biri Kavacık, diğer Tuzla da 2 farklı kişi kullandı. İkisinde de aynı hata oluştu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,140
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri