Arkadaşın imzasındaki sistem çok zayıf onu kullanıyorsa 2k oyun açması imkansızbence de alınabilir hocam ama bütçeniz varsa 2k 27 inc bir ekran almanızı öneririm.
3500 den düştü yine düşürebilirimAlınabilir güzel monitör düz 3k teklif ederdim yerinde olsam
Gerek yok hocam zaten büyük oyunlar oynamayacağım genellikle Valorant,Cs ve günlük kullanım. Ben bakıyorumda ghosting çok sıkıntı yaparmı acabaArkadaşın imzasındaki sistem çok zayıf onu kullanıyorsa 2k oyun açması imkansız
Hocam daha iyi bir monitör her zaman vardır bu monitör yeterlidir gibime geliyor 3k altı bundan daha iyi bir monitör varsa araştırıp onu alın ama size tavsiyem yeni bir gpu almak olur monitörden önce3500 den düştü yine düşürebilirim
Gerek yok hocam zaten büyük oyunlar oynamayacağım genellikle Valorant,Cs ve günlük kullanım. Ben bakıyorumda ghosting çok sıkıntı yaparmı acaba
Yapacak birşe yok maalesef o kadar bütçem yok, gerekte yok zaten benim ekran kartım bana yetiyorHocam daha iyi bir monitör her zaman vardır bu monitör yeterlidir gibime geliyor 3k altı bundan daha iyi bir monitör varsa araştırıp onu alın ama size tavsiyem yeni bir gpu almak olur monitörden önce