Yardım ASUS TUF GAMİNG VG249Q1A MONİTÖR ÇİZGİ SORUNU

Graft1903

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
67
Arkadaşlar merhabalar 2023 yılında Asus tuf gaming vg249q1a monitör almıştım şuan ekranın altında beyaz çizgiler çıkmaya başladı. Gözlemlediğim kadarıyla bu çizgiler ekranın alt kısmından yukarı doğru yayılarak devam ediyor. Ürünün garantisinin bitip bitmediğini bilmiyorum. Fakat ürünün faturası elimde mevcut. Ürünün garantisi bitti ise eğer sizce benden ne kadar para isterler ? Şahsi fikrim eğer tutup 5-6 k bandında bir para istemeye kalkarlarsa yeni bir monitör almayı düşünüyorum.

Ürünün kesin 2 bazen 3 yıl garantisi oluyor. Eğer fatura tarihi Temmuzdan sonraysa kesin garanti vardır.

Ne zaman aldığınızı gösteriyor?
Hocam 2023 yılında almışım garantisi var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürünün kesin 2 bazen 3 yıl garantisi oluyor. Eğer fatura tarihi Temmuzdan sonraysa kesin garanti vardır.
Hocam 2023 yılında almışım garantisi mevcutta ben bunu neyle kargolayabilirim mesele o teknik servisi aradım garantisi mevcut dedi kargolatmak mesele

Kutsuna koyup söyledikleri adrese göndereceksin. Kutu yok dersen köpük bulaksın biraz zahmete girip sarıp yollayacaksın. Ya da yaşadığın şehirde servisi varsa iletişime geçebilirsin.

Geri