Neler Yeni

33-35k arası laptop önerisi

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
ONUR
Bütçe
36.000
Arkadaşlar bu fiyat bandında Intel işlemcili olursa daha iyi olur çünkü hiç ryzen işlemci kullanmadım ve fazla ısınır diyorlar o nedenle Intel daha iyi olur bu fiyatlarda alabileceğim en güzel gaming laptopu arıyorum yazılım - tasarım ve oyun oynamak için kullanacağım geneledr pubg, ets 2 bannerlord o tarz oyunlar oynayacağım
Max 36 k ya kadar çıkabilirim ama iyi bir şey çıkarsa 37 ye çok zorlarım

TİTAN.

80+ Platinum
Arkadaşlar bu fiyat bandında Intel işlemcili olursa daha iyi olur çünkü hiç ryzen işlemci kullanmadım ve fazla ısınır diyorlar o nedenle Intel daha iyi olur bu fiyatlarda alabileceğim en güzel gaming laptopu arıyorum yazılım - tasarım ve oyun oynamak için kullanacağım geneledr PUBG, ets 2 bannerlord o tarz oyunlar oynayacağım
Max 36 k ya kadar çıkabilirim ama iyi bir şey çıkarsa 37 ye çok zorlarım
bunu öneririm aga

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
ONUR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunu öneririm aga
Ustam victus i7 işlemcili olanı nasıl victusun tasarımı daha çok hoşuma gidiyor

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
ONUR
ama asusun ekranı daha kaliteli
kasası daha kaliteli
yazılımsal açıdan daha kaliteli
ekran kartı açısından daha iyi

Peki bu nasıl desem kanka hp nin tasarımı sade ve hoş asusun sağol ve sağdan tutarı var orta boş biraz tuhafıma gidiyor

TİTAN.

80+ Platinum
kanka bu cihazda kötü değil ama atladığın nokta şu tasarım demişsin ve tasarımda ekran çok önemli asus her türlü daha iyi ama sen bilirsin

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
ONUR
kanka bu cihazda kötü değil ama atladığın nokta şu tasarım demişsin ve tasarımda ekran çok önemli asus her türlü daha iyi ama sen bilirsin
Yani Asus diyorsun demi kanka

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
eğer victus hoşunuza gidiyorsa bu model alınabilir.
Bütçeniz varsa TUF modeli de olabilir ama çok fazla kalite farkı olduğunu düşünmüyom ben ,bi zephyrus yada ROG ürünü değil sonuçta ,ASUS un ekran kartı 140w HP nin 120W .İşlemci olarak sa 7840hs isim olarak çok farklı olmayabilir ama yine de etkisi olacaktır. Birde HP hem ekran olarak daha büyük hemde daha ucuz. Sonuç olarak size kalmış.

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
ONUR
eğer victus hoşunuza gidiyorsa bu model alınabilir.
Bütçeniz varsa TUF modeli de olabilir ama çok fazla kalite farkı olduğunu düşünmüyom ben ,bi zephyrus yada ROG ürünü değil sonuçta ,ASUS un ekran kartı 140w HP nin 120W .İşlemci olarak sa 7840hs isim olarak çok farklı olmayabilir ama yine de etkisi olacaktır. Birde HP hem ekran olarak daha büyük hemde daha ucuz. Sonuç olarak size kalmış.
HP nin tasarımi sade ve hoş asusun ortası boş ve kare gibi hissettiriyor o nedenle sevmiyorum ve şunu da öğrendim 140w ile 120w farkı belli bile olmuyormuş 100w üzerindekilerde belli olmuyormuş

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
HP nin tasarımi sade ve hoş asusun ortası boş ve kare gibi hissettiriyor o nedenle sevmiyorum ve şunu da öğrendim 140w ile 120w farkı belli bile olmuyormuş 100w üzerindekilerde belli olmuyormuş
HP victus serisinin tasarımı da benim hoşuma gitmiyor ama malzeme kalitesi olsun ekran olsun soğutması olsun gayet dengeli bir laptop genel olarak kullanıcısını üzmüyor. İçindeki adaptör kaç Watt onu öğrenin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,792
Üyeler
159,675
Son üye
Binbasic
Top Bottom