Neler Yeni

33,90 TL - 1 Litre Duru 80° Limon Kolonyası

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar kolonyam bittiği için kolonya bakarken 50-60 liradan aşağı kaliteli 1LT kolonya bulamadım derken T-Shop isimli mağaza sanırım kampanya yapmış sizinle paylaştım ki bu dönemlerde kolonya çok önemli!

duru.jpg

Maksimum 2 adet alabileceğiniz şekilde Duru 1LT 80° Limon Kolonyasının tanesini 33.90TL'den veriyor. İki adet alırsanız 67,80 TL'ye geliyor ama buna 7,80 TL kargo uyguluyor. Lakin mağazanın 75 TL üzerine ücretsiz kargo uyguladığını gördüm bir yerde yazmışyordu deneyerek buldum. 2 adet Duru 1LT 80° Limon Kolonyası alıp 67,80TL'yi, 75TLye tamamlarsanız ücretsiz kargo ile ürün kapınıza kadar geliyor.

Ürün Linki: https://www.tshop.com.tr/duru-kolonya-limon-1-lt

alışverişim.jpg

Ben kişisel bazı alışverişlerim ile 92,60 TL'lik alışveriş yaptım. Gördüğünüz üzere kargo ücreti de alınmadı. İhtiyacı olanlara duyurulur.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,421
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bu duruma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Tony Montana
Arkadaşlar kolonyam bittiği için kolonya bakarken 50-60 liradan aşağı kaliteli 1LT kolonya bulamadım derken T-Shop isimli mağaza sanırım kampanya yapmış sizinle paylaştım ki bu dönemlerde kolonya çok önemli!

Alıntıyı görüntüle

Maksimum 2 adet alabileceğiniz şekilde Duru 1TL 80° Limon Kolonyasının tanesini 33.90TL'den veriyor. İki adet alırsanız 67,80 TL'ye geliyor ama buna 7,80 TL kargo uyguluyor. Lakin mağazanın 75 TL üzerine ücretsiz kargo uyguladığını gördüm bir yerde yazmışyordu deneyerek buldum. 2 adet Duru 1TL 80° Limon Kolonyası alıp 67,80TL'yi, 75TL'ye tamamlarsanız ücretsiz kargo ile ürün kapınıza kadar geliyor.

Alıntıyı görüntüle

Ben kişisel bazı alışverişlerim ile 92,60 TL'lik alışveriş yaptım. Gördüğünüz üzere kargo ücreti de alınmadı. İhtiyacı olanlara duyurulur.
Böyle düşünceli admin bulmak zor bu dönemlerde.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,043
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Annemin işi dolayısıyla bu kolonyalardan sürekli almaya giderim. Gerçekten çok zamladılar şu kolonyayı, bu Duru 1LT yanlış hatırlamıyorsam 18 TL filandı.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

Alıntıyı görüntüle

Maksimum 2 adet alabileceğiniz şekilde Duru 1TL 80° Limon Kolonyasının tanesini 33.90TL'den veriyor. İki adet alırsanız 67,80 TL'ye geliyor ama buna 7,80 TL kargo uyguluyor. Lakin mağazanın 75 TL üzerine ücretsiz kargo uyguladığını gördüm bir yerde yazmışyordu deneyerek buldum. 2 adet Duru 1TL 80° Limon Kolonyası alıp 67,80TL'yi, 75TL'ye tamamlarsanız ücretsiz kargo ile ürün kapınıza kadar geliyor.

Alıntıyı görüntüle

Sen olmasan biz ne yaparız ölürüz sanırım.

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S

Alıntıyı görüntüle

Maksimum 2 adet alabileceğiniz şekilde Duru 1LT 80° Limon Kolonyasının tanesini 33.90TL'den veriyor. İki adet alırsanız 67,80 TL'ye geliyor ama buna 7,80 TL kargo uyguluyor. Lakin mağazanın 75 TL üzerine ücretsiz kargo uyguladığını gördüm bir yerde yazmışyordu deneyerek buldum. 2 adet Duru 1LT 80° Limon Kolonyası alıp 67,80TL'yi, 75TLye tamamlarsanız ücretsiz kargo ile ürün kapınıza kadar geliyor.

Alıntıyı görüntüle

Abi sevinelim mi üzülelim mi bu duruma :D

XanthiN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ozan
N11 türevi sitelerde litresi 70 liralardan başlıyor. Bunlar 20-25 liraydı ne hale gelmiş.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Abi sevinelim mi üzülelim mi bu duruma :D
Şuan stoğu olan ürünlerde ağırlıklı olarak fiyat bu şekilde hem de kargo hariç.., bence sevinmelisin çünkü ben görünce epey sevinmiştim :)

kolonya.jpg

Synche

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ahmet E.
dün maske alacaktım.. tanesi 20 kuruşa hazırlanan ( üretici açıklaması ) maskenin 100 adet fiyatı 300 tl.. şikayet edilse de satışlar devam ediyor.. bu olaylar başlamadan 1 lt boğaziçi kolonyayı 20 tl'ye alıyordum eve.. yine iyi fiyat ne diyim..

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Hamdi İNAN
Dezenfektan alın daha iyi eczanelerde uygun fiyata satılan bir sürü çeşit var.

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Koronavirüs'ün alkole dayanamadığı gözlemlendiği için içerisinde alkol bulunan kolonyaları dezenfektan amacı ile kullanabilirsiniz. Dezenfektan daha iyi olacaktır ama maalesef ki çok fahiş fiyatlara satıyorlar. Kolonyaya devam. Teşekkürler abi @Abdullah Hacıgül

Top Bottom