Control Panel
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
3600'e yakın performans
3600'e yakın performans
Şaşırdım sadece
B450m s2h daha ucuzSelamlar herkese, bugün ileriye dönük F/P APU sistem toplayacağım, umarım beğenirsiniz
AMD Ryzen 5 PRO 4650G Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Bu işlemciyi, APU olması ve internette testlerde R5 3600'e yakın performans verdiğini gördüğüm için tercih ettim.
MSI B450M-A PRO MAX AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Bu anakartı, USB Flashback ile CPU'suz BIOS güncellemesi yapılabildiği için tercih ettim. En son Beta sürümüyle destekliyor sanırsam.
NEOFORZA BLACK FAYE 8GB 3200Mhz DDR4 Soğutuculu CL16 Gaming PC Ram NMUD480E82-3200DB11 (1.35V) | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
veya Ballistix 8GB 3200MHz DDR4 BL8G32C16U4R-Kutusuz | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Uzay montaj yaparsanız ya da bütçeyi artırırsanız KESİNLİKE 2 tane almanızı öneririm.
Cougar CGR-STX-600 600W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
veya Cougar 500W
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
F/P SSD.
veya
Zalman T7 Mid Tower Fanlı ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
İsteğe bağlı kasa, bütçe yoksa almayıp, Ram'i x2 yapıp, uzay montaj yapmanız önerilir.
S2H'nin BIOS'u güncellemek sıkıntı. Msi'de internet cafeye gidiyorsun USB'ye yazıyorsun düğmeye basıyorsun HOP işlemcisiz update.B450m s2h daha ucuz
Onun nazını çekeceğine a520 almak daha mantıklı bencdS2H'nin BIOS'u güncellemek sıkıntı. Msi'de internet cafeye gidiyorsun USB'ye yazıyorsun düğmeye basıyorsun HOP işlemcisiz update.
Evet ama o zaman da çipset ve VRM kaliteli olmuyor En garantisi A-PRO MAX bence.Onun nazını çekeceğine a520 almak daha mantıklı bencd
B450m a pro da çok iyi sayılmaz zaten.Evet ama o zaman da çipset ve VRM kaliteli olmuyor
Nasıl yani işlemci oc desteklemiyor.İşlemci oc desteklemediğinden çok takılmamak lazım bence
4000 serisi desteklemiyorNasıl yani işlemci oc desteklemiyor.
Bunu bilmiyordum teşekkür ederim.4000 serisi desteklemiyor