34.509,59 TL - MSI S3 13NUB7-1296EU (i7 13700F 16GB 1TB SSD RTX4060Ti) (KASA)

@libre

80+
Reaksiyon skoru
10

Intel Core i7-13700F
NVIDIA, GeForce RTX 4060 Ti 16G
16GB(8GB*2) DDR5
SSD 1TB
5.2 BLUETOOTH
WIFI

Açıkçası bu bütçede 9060XT gibi daha iyi bir ekran kartına sahip sistemler satılırken bu sistemi alacağımı sanmam. Belki işlemci ağırlıklı bir iş yapıyor olsam düşünürdüm, ama açıkçası Intel’i yine tercih etmem, çünkü soketi artık ölü. Bu yüzden bana göre bu sistem, “fırsat” denecek bir seçenek değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Destek sayfasında bu ürün için 16 GB olduğu yazıyor
Sadece ekran kartı ortalama 20.000 TL

Ekran kartı üretimi olmadığı için şu anda 20.000 TL civarında karaborsa fiyatlarla satılıyor. Ancak o ekran kartı, bu fiyatı kesinlikle hak etmiyor.

Taksit var mı göremedim ama birde bu emperor satıcısı güvenilir mi sanki daha önce vukuatları vardı?

Taksit var mı göremedim ama birde bu emperor satıcısı güvenilir mi sanki daha önce vukuatları vardı?
Taksit bilmiyorum ancak satıcı yenileme veya teşhir ürünleri ile de ilgilenen bir A.Ş.
Ürünün sıfır olduğu belirtilmiş. Fena satıcı değil, ürün gelince kamera kaydı ile açmakta fayda var.
Ürün model numarasına uygun değilse bazı özellikleri değişiklik gösterebilir bu yüzden önlem almak lazım.

Açıkçası bu bütçede 9060XT gibi daha iyi bir ekran kartına sahip sistemler satılırken bu sistemi alacağımı sanmam. Belki işlemci ağırlıklı bir iş yapıyor olsam düşünürdüm, ama açıkçası Intel’i yine tercih etmem, çünkü soketi artık ölü. Bu yüzden bana göre bu sistem, “fırsat” denecek bir seçenek değil.

Ekran kartı üretimi olmadığı için şu anda 20.000 TL civarında karaborsa fiyatlarla satılıyor. Ancak o ekran kartı, bu fiyatı kesinlikle hak etmiyor.
RTX 5060 üstünde bir kart olduğu kesin.
MSI tarafından ar-ge zahmetine girilerek toplandığı da göz önüne alınırsa çok yeterli bir sistem. İntel ve Nvidia tercih edecekler için muadilleri epeyce yüksek fiyata sahip.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,597
Üyeler
184,652
Son üye
qhalart
Geri