❌İndirim Bitti! Monster Tulpar T6 V3.3.1 Intel Core i7 13700HX 5060 laptop 43.499 TL

Teknosa da uygun ne görürsem alayım o zaman 😂 dji dronlar yarı fiyatına idi keşke alsaydım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada bu kafamı baya karıştırdı bana mı baya iyi geldi anlamadım
Normalde 5070ti laptop için olması gereken fiyat derdim ama mevcut piyasada iyi fiyat kasım sonrası fiyatlar yükselir

Güzel fiyat. Yanlış fiyat bile olsa Teknosa gibi devler gönderiyor. Alana hayırlı olsun.

IMG_1345.webp

Faturasıda kesilmiş.
Valla ürünü elime alana kadar sevinmeyeceğim pek teknosaya güven olmaz.

Son düzenleme:
Valla hocam konu sahibi olarak size teşekkür ediyorum 2 haftadır Laptop arıyordum Kasım ayı iner dedim düzgün bir indirim olmadı. Bu konuyu görmemle aradığımı buldum.
Ne demek valla ben de sevindim gönderilmesine bu fiyata tekrar 5060 gelmez gibi. 9 taksitle hem enflasyona eriyecek hem de ram krizinden korunmuş olduk hazır sistem almak mantıksız bu fiyatlarda
Hangi kredi kartıyla aldıysan kampanyalarına bir bak garanti bonus iyi puan vermiş bana

Benim de gönderildi kargoda çok enteresan 42.999TL ye aldım ben 500tl kupon varmış. 42.999TL ye i7 - 5060 laptop zor

Ne demek valla ben de sevindim gönderilmesine bu fiyata tekrar 5060 gelmez gibi. 9 taksitle hem enflasyona eriyecek hem de ram krizinden korunmuş olduk hazır sistem almak mantıksız bu fiyatlarda
Hangi kredi kartıyla aldıysan kampanyalarına bir bak garanti bonus iyi puan vermiş bana
Axess ile aldım hocam kampanyalara katılma fırsatım olmadı valla girip direk aldım zaten çok çabuk bitti

Beklemek lazim yazdan beri bekliyordum erazeri görünce dedim bidaha gelmez valla cok enteresan nasip ya bazi şeyler alanlaea h.o tekrar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,044
Üyeler
186,007
Son üye
Fcnn4154
Geri