3400g vs 4600g (Apu sistem)

Reaksiyon skoru
31
İyi günler. Apu sistem topluyorum. B450 anakart, 2x8 gb 3200mhz cl16 ram ve 600w güç kaynağı aldım. Sıra işlemcide ve 3400g düşünüyorum. Ekran kartını seneye alacağım. Sistem beni 1 sene idare etmeli. Çok yüksek ayar takıntım yok zaten şu anki laptopum çoğu oyunu en düşük ayarda zar zor açıyor. Benim için mafia3, forza horizon 4 gibi ağır oyunları en düşük ayarda 60fps yi zorlaması yeterli. Testleri izlediğimde 3. nesilve 4. nesil apular arasında çok bi fark yokmuş gibi duruyor. Sizce bekleyip 4600g gibi bir model mi almalıyım yoksa beklemeden 3400g alıp geçeyim mi? 4600g sizce kaç para olur? Bir de asus prime b450m-k anakartın 4. nesil apular için güncellemesi çok uzun süre sonra mı gelir? 4600g çıkınca 3400g ucuzlar mı?
Eğer 4. nesil apuların gelmesine çok uzun zaman varsa veya else bile bios update için çok bekleyeceksem ya da 4600g birkaç yüz lira pahalıya çıkacaksa 3400g alacağım. Yardımcı olursanız sevinirim

3400g alınır. kesinlikle bence 2600 yerine gider 3400g alırım. Ekran kartın olmadan iyi oyun oynatır o işlemci.
4600g tabikide daha pahalı olacak. Benimde eski laptopum öyleydi 2 yıl kullandım. Benimki lol zor açıyordu. İlk masaüstü deneyimim efsaneydi.
Bence alınır 3400g. ayrıca pek ucuzlara benzemiyor ama karar senin

3400g alınır. kesinlikle bence 2600 yerine gider 3400g alırım. Ekran kartın olmadan iyi oyun oynatır o işlemci.
4600g tabikide daha pahalı olacak. Benimde eski laptopum öyleydi 2 yıl kullandım. Benimki lol zor açıyordu. İlk masaüstü deneyimim efsaneydi.
Konuyla alakası yok ama, pc yi aldığın ilk günün heyecanı hala var mı ? yani sıkıldın mı hiç ?

Konuyla alakası yok ama, PC yi aldığın ilk günün heyecanı hala var mı ? yani sıkıldın mı hiç ?
Ben bir ay falan o heyecanla sürekli güzel bir pc topladım. Büyük ihtimalle bu sadece bende ama 20-30 tane pc toplama denemem vardır. alınca pcyi ilk olarak bir oyun indirip denedim. Zaten bilgisayarım da çok eski değil. 6 aylık falan. hâla açarken bazen neler çekmişim ben diyorum.

Şu an mediamarktta 1300 lira. Maaşı alana kadar stok bitmezse alacağım inşallah. İncehesapda 1100 liraya düşmüştü ama o zaman para yok diye alamamıştım. O biraz koydu bana

Geri